2777
2789

امروز دلم گرفته تو هم منو یاد دوران عقدم انداختی چیا ک ندیدمو نشنیدم یادمه چادر مسافرتی بر میداشتیم میرفتیم توو بیابونا میخابیدیم از بیجایی و بی کسی. وای خدا 

مهم خودتی. ک نذاری ن ب خانوادت ون ب شوهرت بی احترامی بشه. خانواده بد تف سربالان نمیشه عوضشون کنی

چقد بدن چقدر ظلم انقد به خانوادش تیکه میندازن برگرده به همشون فحش زن و بچه و خواهر و مادر بده مودبه ها ولی بالاخره ممکنه صبرش سر بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز دلم گرفته تو هم منو یاد دوران عقدم انداختی چیا ک ندیدمو نشنیدم یادمه چادر مسافرتی بر میداشتیم ...

ما همونجوریم بعد دو هفته از اون اتفاق گفتم نهار بیا هی گفت نیام بهتره گفتم به خاطر من بیا اومد روزشو زهر کردن لعنت بهشون

امروز دلم گرفته تو هم منو یاد دوران عقدم انداختی چیا ک ندیدمو نشنیدم یادمه چادر مسافرتی بر میداشتیم ...

منم خونه مادربزرگم بودم. شام میگرفتیم میرفتیم توپارک. شوهرمم همش غرمیزد من ن از خانواده شانس اوردم ون ازشوهر. فک میکردم فقط منم ک اینجوری بودم

درسته ک من همیشه حرف حق میزنم ولی جان مادرتون لایک نکنید. نکنید بابا. 
اگه قبول کنه میخوام بدون جشن برم خونم ولی میدونم قبول نمیکنه

جشن بگیریه لروسی خودمونی ولی بروباباادم مگرچقدزنده هست ک ازدست خاموادش هرس یخوزه بروپی زندگیت خوش خوشیخت باش ........تواین دنیاباادماش 

منم خونه مادربزرگم بودم. شام میگرفتیم میرفتیم توپارک. شوهرمم همش غرمیزد من ن از خانواده شانس اوردم و ...

بخدا امروز از ته دل میخواستم یه فحش به بابام بده که انقد نفهمه همینه دیگه فرهنگ بد و سطح پایین اینجوری میشه یه عمر من خانوادمو هی گفتم فلان نکنین زشته فلان نکنین بده یکسره دهنشون جلو هرکی وامیشه از استرس میمیرم الان یه چی نگن

جشن بگیریه لروسی خودمونی ولی بروباباادم مگرچقدزنده هست ک ازدست خاموادش هرس یخوزه بروپی زندگیت خوش خو ...

نگاه کن یجوری رفتار میکنه شوهرم ادم از شرمندگی میمیره از خجالت و سر افکندگی چون در مقابل بدی خوبی میکنه نادیده میگیره کاش اینجوری نبود تو خودش نمیریخت

نگاه کن یجوری رفتار میکنه شوهرم ادم از شرمندگی میمیره از خجالت و سر افکندگی چون در مقابل بدی خوبی می ...

من جای توبودم بیخیاا همه چی میشدم دستشومیگزفتم میرفتم پی زندگیم زندگی خیلی کوتاه تره این حزفاست قدره ازامش خوشبختیوبدون قدرهمسرتوبدون نزارخانوادت دلخورش کنم هیچوقت این جق به هیچی احدی نده امیدوارم بهترین تصمیم بگیری من ک زندگیم‌نابوده ب بقیشم امیدی ندارم ولی باززززززتوکلم به خوده خداست 

اسی راستی من هی فکرم درگیر تاپیک قبلیت  نفهمیدی شغلش چیه و اینکه درآمدش چقد و اینکه ساعت4صبح ک ...

درامدش نفهمیدم شغلشم تو یه شرکت خصوصیه پستش نمیدونم فقط سفر خارجی برا کار میره و ساعت چهارم خونه ی که زن عموش و بچه ی کوچیکش اونجان تاپیکام بخون میفهمی

درامدش نفهمیدم شغلشم تو یه شرکت خصوصیه پستش نمیدونم فقط سفر خارجی برا کار میره و ساعت چهارم خونه ی ک ...

کدومشه؟ همش که هی نوشتی گریه بیاین😅

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درامدش نفهمیدم شغلشم تو یه شرکت خصوصیه پستش نمیدونم فقط سفر خارجی برا کار میره و ساعت چهارم خونه ی ک ...

تاپیک که ترکیده از کجا باید بفهمیم لطفا😐بعد خیلیییی سادگی. کردی خیلی خیلییییی بهترین شوهردنیا بود نباید خانوادت رو جلوش خورد میکردی و تنها میرفتی ان شاالله پشیمون نشی ولی هیچکسی و هیچ مشاوری تاییدتون نمیکنه بخصوص اینکه چشمتون رو بستیم به روی کارای نامزدتون بدجور داری بی سیاستی به خرج میدی عشق و علاقه و شور جوانی بدجور جلوتو گرفته برا تصمیم گیری درست.....بخاطر همین خواهرانه و دلسوزانه میگم برای هرکار و اقدامی از رو خودت و تفکرات پیش نرو چون بشدت داری بی سیاسیت بازی درمیاری و بشدت ساده لوحی خیلییی عذرمیخوام انقد رک میگم چون خیلییی ناراحتم برات خیلی خیلی

برا هر کاری بروم مشاوره و مشورت کن حتما حتما

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40