2777
2789
عنوان

بتا و ساک حاملگی

4699 بازدید | 53 پست

خواهش میکنم کمک کنید. امروز ازمایش دادم بتا 290 بود براساس آخرین پریودی 5 هفته و 3 روز بودم، سونو گف رحم ضخیم تر شده ولی فعلا چیزی دیده نمیشه، خیلی ترسیدم کسی بااین مشکل بوده؟ بااین بتا کی رفتین سونو؟؟ 

من حقیقت ۴ هفته و ۴ روز رفتم داخلی کیسه آب رو دید‌

دو روز پیش ۷ هفته رفتم خداروشکر قلبشم تشکیل شد و سالم بود 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دکترت هیچی نگف؟؟ 

دکتره یه جوری بودش

امروز رفتم جای دیگه سونو بهم گفت که ساک حاملگی تشکیل شده اما کیسه زرده و قطب جنین هنوز مشاهده نشد.

سن حاملگیمم زده ۵ هفته و ۳روز.

قطب جنین معمولا کی مشخص میشه؟

امیدی هست؟

دکتره یه جوری بودش امروز رفتم جای دیگه سونو بهم گفت که ساک حاملگی تشکیل شده اما کیسه زرده و قطب جنی ...

قطب جنین برای 8 هفتس عزیزم مبارکت باشه منم تروخدا دعا کن، سونو شکمی بود؟ تخمک گذاریت چندم بود؟ 

قطب جنین برای 8 هفتس عزیزم مبارکت باشه منم تروخدا دعا کن، سونو شکمی بود؟ تخمک گذاریت چندم بود؟ 

فدات شم مرسی ک پیامم رو جواب میدین.آدم اینجا حرف میزنه آرامش میگیره.

من سونو شکمی انجام دادم واژینال ب نظرم ریسکه بخاطر عفونت و اینا.

اینجور ک من حساب کردم بر اساس سن حاملگیم دقیقا دوروز بعد از پریودم لقاح شده

خوب پس برام نوشته که دو هفته بعد سونوگرافی مجدد ب همین خاطره؟

خدارو شکر ک طبیعیه 

چقدر استرس داره ادم .

هروقت استرس میگیرم دل درد میشم.

رایتی ب نظرتون توی این دوهفته تا سونو بعدیمو انجام بدم نیازه برم دکتر یا بهو بعد سونوگرافی دومم دکتر هم برم؟