2777
2789

سلام دوستان 

کسی اگه تعبیر خواب بلده لطفا خوابمو تعبیر کنه ممنونم

خواب دیدم عروسیمه و در کنار همسرمم و همسرم انگشتر های زیادی بهم هدیه می کنه و اونا رو یکی یکی تو دستم می کنه جوری که تو هر انگشتم شاید چند تا انگشتر هست 

اما یک انگشتر طلا رو نگه می داره و رو به بقیه می کنه و می گه این انگشترو تو خونه به عروس خانوم می دم 

دوستان من چند وقت مشکلی بین منو همسرم پیدا شده می تونه معنیش حل مشکلم باشه 

ممنونم پیشاپیش

خیره.عالیه .انگشترعالیه زیورالات خیلی خوبه.خیلییی

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا اینکه همسرت بهت کادو داده بد نیست

مثبته... 

حالا عروسی رو‌نمیدونم

ولی ببین یک بخش خواب از دنیای ماورا میاد

یک بخشیش رو ذهن خودمون ناخودآگاه میسازه

که معمولا بیشتر خواب ها از روز مزه نشات میگیره

‌خواب های صادقه تعداد کمی دارند.

خیلی دنبال تعبیرش نباش

چون رابطتون پر تنشه

اعصابتون هم در خواب تحت تاثیره

کلا اینکه همسرت بهت کادو داده بد نیست مثبته...  حالا عروسی رو‌نمیدونم ولی ببین یک بخش خواب ا ...

پر تنش نیست اما من از نظر عاطفی خیلی شکننده شدم به خاطر این موضوع و مدام فک می کنم آیا اون هم همین حسو داره

خب اگر تحت تاثیر چرا خواب بد نمی بینم در موردش 

خیلی بحثش مفصله...منم در تخصصم نیست.فقط یکم تاب در مورد ذهن ناخودآگاه خوندم. یک رشته است 

باید چندین کتاب روانشناسی خوند تا جواب این سوال شما را  داد.

ولی حتی اگه تعبیر داشته باشه

بد نیست که

همسرتون کادو داده بهتون.

پر تنش نیست اما من از نظر عاطفی خیلی شکننده شدم به خاطر این موضوع و مدام فک می کنم آیا اون هم همین ح ...

بعضی وقتا اینجوری میشه... آدم همش فکر میکنه اون حس سابق دیگه وجود نداره

ولی اشتباه میکرده... این جور چیزا رو مشاورا خوب میتونن دسته بندی کنن و بگن

ولی میخام بگم شما تنها نیستید

در زندگی همه زنا این حس پیدا کردند گاهی

خیلی بحثش مفصله...منم در تخصصم نیست.فقط یکم تاب در مورد ذهن ناخودآگاه خوندم. یک رشته است  باید ...

منم شنیدم خیلیا جواب مسله هاشونوتو خواب هاشون می دیدن و نتیجه می گرفتن اونا هم ینی به خاطر اینه که زیاد فکر می کردن به مسلشون

بعضی وقتا اینجوری میشه... آدم همش فکر میکنه اون حس سابق دیگه وجود نداره ولی اشتباه میکرده... این جو ...

من قضیم فرق می کنه چون اون شخص منو ترک کرده 

اما من خیلی عاطفیم و وابسته بهش

چی بگم والا  فعلا ک تعبیر خواب خود خواب بنظر خوب میاد بد ب دلتون راه ندید

ممنونم 

به نظرتون 

یه جاش که یه انگشتر تو کف دسته و به من نشون می ده هست و از طلایه و می گه اینو خونمون می دم بهت چه تعبیری داره

اون انگشتر هایی که دستم کرد از نقره بود جنسش اما اونی که قرار بود بده بهم از طلا بود جنسش