2777
2789
عنوان

طلاق

222 بازدید | 7 پست

نسخه پیچیدن برا مردم چقدر راحت شده 

شوهرم خوراکیامو خورد .طلاق بگیر.

جواب سلام مادرش روداد طلاق.

قد کوتاهه طلاق بگیر .قدبلنده طلاق بگیر 

چی؟طلاق

کی؟طلاق

کجا ؟طلاق 

خیلی ازکاربرایی که میان اینجا دنبال راهکار برای بهترشدن زندگیشون هستن بیاید جاپیشنهاد طلاق دادن راهکاردرست بدیم بهشون والا همه محضر خونه ها روبلدن ومیدونن طلاق چیه .بیایید ساختن رو بیاموزیم ویرانی  رو همه بلدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف اومده میگه شوهرم جلو همه فحش ناموسی داده

به.مادرم گفته ج.....

بعد بیای بگی اشکال نداره خوش خرم بشین سرزندگیت تا بیشتر فحش بخوری

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

جدا از شوخی یه نفر تاپیک زده بود که شوهرم هم کتکم میزنه هم بهم پول نمیده هم تو شهر غریبم و درو روم قفل میکنه هم بخاطر حرفای خانوادش میاد منو جلوی اونا میزنه و تازگیا هم جاشو جدا کرده و من بازم غرورمو له کردم و رفتم سمتش پسم زد 😐😐😐

همه گفتن جداشو چون اخلاق تا آخر عمر عوض نمیشه

یه نفر اون وسط برگشته میگه بهش محبت کن و مادری کن براش 😐 شاید محبت کم داره اگه کتکت زد عب نداره با یه مشت و لگد تاحالا کسی نمرده 😐😐😐

خودتون قضاوت کنید 🙏🌹

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
طرف اومده میگه شوهرم جلو همه فحش ناموسی داده به.مادرم گفته ج..... بعد بیای بگی اشکال نداره خوش خرم ...

اگر تایپیک منو بادقت بخونید متوجه میشید که اصلن منظورم با همچین مشکلاتی نبود و فحش وخیانت واعتیاد و..خط قرمز هرخانومیه درست مثل خودم ولی یه سری از مشکلات خیلی راحت با مشاوره حل میشه

ببینید تایپیکی که من زدم شاید شمارو دچارسوء تفاهم کرده من نمیگم طلاق هرگز .خونواده هایی هستن که زندگیشون به ته خط وبن بست کشیده میشه وهیچ وقت طلاقی که خدا حلال کرده رو حرام نمی کنم .چون خیانت واعتیادو بیمارجنسی وروانی ومردی که ازسیب زمینی هم بدتره رو هیچ کس نمی تونه تحمل کنه .وچاره ایی جز طلاق نمی مونه .ولی یه زندگی هایی رو میشه درست کرد .توهمین نینی سایت مگه نبودن که طلاق گرفتن و پشیمون بودن . مگه نبودن طلاق هایی که سربچه بازی بوده وبعدش پشیمون شدن