2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقدامی برا درمان کردی؟روان پزشک ،روان شناس؟

بيفايده س

هفته قبل با التماس و اشك رفتم پيش دكتر فقط خواب اور بزنه بخابم دارو داد ولي نميخورم برادرم روانشناسه ميگه طبيعيه بدنت مقاومت كنه همه دارن كمك ميكنن خوب بشم الا خودم 

ميترسم 

ببخشيد انرژي منفي دادم اينجا 

بيفايده س هفته قبل با التماس و اشك رفتم پيش دكتر فقط خواب اور بزنه بخابم دارو داد ولي نميخورم برادر ...

چندسالته؟

به خودم آمد انگار تویی در من بود                           این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود
بيفايده س هفته قبل با التماس و اشك رفتم پيش دكتر فقط خواب اور بزنه بخابم دارو داد ولي نميخورم برادر ...

عزیزم ،الان اینجوری فک میکنی چون افسرده ای و وضعیتت بده ،طبیعی م هست

خودتو تحت فشار نذار برا درمان و حال خوب و ...،اما فقط سعی کن حتما داروهاتو بخوری ،همین 

کم کم میبینی حال و هوات بهتر میشه و به تعادل میرسی ،الان تعادل مغزت بهم ریخته 

نترس انشاالله به زودی اوضاع خوب میشه 

نه عزیزم اشکال نداره ،خودم تجربه افسردگی و دارم و میدونم چقد میتونه سخت باشه 

كاش خوب بشيم ولي من هيچ اميدي ندارم  شايد اخرين جاييكه اومدم حرف بزنم و اروم بشم

خودکشی راهش نیس 

من دوبار امتحان کردم به بدترین شکل 

فقط نتیجه عکس داره 

متاهلید؟

به خودم آمد انگار تویی در من بود                           این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود
بله  دوتا دختر خوشگل دارم ولي يه هفته س كه ديگه هيچي برام مهم نيس خيلي داغونم

خدا حفظشون کنه 

من به شدت مشکلات خانوادگی دارم و پدرمادرم در شرف طلاقن 

دو بار خودکشی کردم 

بار اول با تیغ رگ دستم رو زدم و بار دوم از طبقه چهارم پریدم پایین که منجر به شکستن دنده هام شد

اگه یکم جو خونمون اروم تر بود شاید من وضع روحی بهتری داشتم 

نذارید گل دختراتون کمبود امنیت تو خونه رو حس کنن 

به بیرون خونه و ادم ناجور کشیده میشن 

دخترن 

به اینده شون فکر کنید 

میشه بازم به چیزای خوب فکر کرد دنیا قشنگیاشو داره 

شما فکر کنید اگه نباشید چی به سرشون میاد؟

خدا حفظشون کنه  من به شدت مشکلات خانوادگی دارم و پدرمادرم در شرف طلاقن  دو بار خودکشی کر ...

متاسفم از چيزايي كه گفتي 

من خالي كردم مغزم رد داده بخدا اونقد دلسوز هستم ولي الن نميدونم چه مرگم شده 

حتما فكر ميكنم به چيزي كه گفتي ولي ...

ايكاش معجزه بشه اين حالمو دوس ندارم