2777
2789

منو همسرم 11ساله ازدواج کردیم مثل همه زن و شوهرا گاهی بحث داشتیم ولی هیچ وقت ب دوساعت نکشید آشتی کردیم  همیشه هوای هموداشتیم ب همدیگه احترام گذاشتیم

ولی مدتیه احساس میکنم دلم با زندگیم نیست دوروز خوبم دوباره بهم میریزم الانم ک باردارم دیگه بدترم

میترسم واسه زندگیم همسرم خیلی دوسم داره ولی من انگار یکی دلم رو نسبت ب زندگیم سیاه کرده تورا خدا میشه راهنماییم کنید؟؟

نمیدونم چیکارکنم سردرگمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر هورموناته نگران نباش بعد از زایمان درست میشی

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
به خاطر بارداریتون هست خلق و خویتون تغییر کرده 

نه عزیزم  منو همسرم هیچوقت بطور جدی باهم بحث نداشتیم چ برسه ب اینکه همسرم منو سیلی بزنه قبل بارداری یه بحثی کردیم منو سیلی زد  یعنی اون موقع من بازم همین حس سرپی نسبت ب زندگیم رو داشتم

عزیزم این رفتار شما بخاطر بارداریتونه  تواین شرایط این تغییر خلقیات بخاطر تغییر هورموناس نگرا ...

خدا کنه تورا خدا برام دعا کنید ما خیلی رابطمون باهم خوب بوده وهمیشه با احترام باهم حرف میزدیم میترسم واسه زندگیم

نه عزیزم  منو همسرم هیچوقت بطور جدی باهم بحث نداشتیم چ برسه ب اینکه همسرم منو سیلی بزنه قبل بار ...

دختر گلم وقتی مردی نسبت به زن بی مهری میکنه دست روش بلند میکنه بد دهنی میکنه بی توجهی میکنه خواه ناخواه زن سرد میشه چون زن مظهر نازه  توجه و محبت دوست داره 

واقعا متاسفم این اتفاق واستون افتاده لطفا حتما با یه روانکاو حتی شده آنلاین صحبت کنید 

ای کاش جون مرگ بشم خسته شدم 💔