2777
2789
هنوز هم وقت داری، ۱۵ ماهه هشت کیلو!! چرا دکتر نبردی؟ الان تصمیم نداری درمانش کنی؟؟؟ 

الان دیگه رفلاکس نداره یه آزمایش مدفوع داد دکتر مقدادی گفت به لاکتوز شیر حساسه شیر بدون لاکتوز هم دادم چاق نشد 

تمام صحبتهاتون درست مخصوصا در مورد عرق نعنا و داروهایی کهدنعنا دارن و مشتقات نعنا  ولی دکتر دخ ...

من می دونم که داروهایی که گفتید خیلی قوی هستند، این دکتر رو میشناسم، مثلا میدونید زادیتین برای زیر شش ماه ممنوعه؟ کتوتیفن، زادیتین داروهایی بود که به بچه منم دادن ولی من با داروی زیاد موافق نیستم، امپرازول خدا رو شکر بچه من ساخت، کلا آب رفلاکس معده رو تشدید میکنه!!! کلا آب زیر شش ماه ممنوع هست، چطور گفته به بچه آب بدید؟؟؟ وقتی ممنوعه؟ من دکتر مقدادی دخترم بردم اما داروهاش رو حقیقتا ندادم، الانم که فرنی برنج میپزم و بهش میدم، عالیه. من خودم دکترای زبان دارم خیلی مقالات معتبر در زمینه رفلاکس نوزادان خوندم و فقط به پزشک های ایران اکتفا نکردم، این تجربیاتم واقعا نتیجه پنج ماه پیگیریم بود. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من می دونم که داروهایی که گفتید خیلی قوی هستند، این دکتر رو میشناسم، مثلا میدونید زادیتین برای زیر ش ...

منم برای سلامتی دخترم‌کلی تحقیق کردم دخترمو دست هر دکتری نسپردم‌ ادعای سواد بالا ندارم ولی تو هفت ماهی که دخترم‌درگیر بود خیلی مطلب راجع به رفلاکس خوندم و خداروشکر نتیجه زحماتمم دیدم‌ رفلاکس دختر من خیلی شدید بود 

هر بچه ای یه جوره من هیچی نمیتونستم بخورم چون‌دخترم‌ واکنش نشون‌میداد و اذیت میشد فرنی هم دختر منو‌اذیت کرد ولی بعد یه ماه دادم خوب بود 

راجع به زادیتن هم من‌پیش سه تا از بهترین دکترا که قبولشون دارم‌بردم و گفتن بالای سه ماه زادیتن مشکلی نداره من از چهار ماه و خورده ای به دخترم‌ دادم بازم‌نظر دکترا متفاوته من و شما نه علمشو داریم‌نه سوادشو داریم که با دوتا مقاله یه عمر تحصیل و تجربه و سواد یه دکتر و ببریم زیر سوال قبول‌داریم خیلی از دکترا واقعا بی سوادن واسه همین من حتی برای یه سرماخوردگی ساده بچه هام پیش هر دکتری نمیبرمشون!

یعنی شما الان به بچتون غذا میدین آب نمیدین بهش چون زیر شش ماه ممنوعه؟؟؟

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
تجویز

من زیاد قبولش ندارم، من پیش فرید ایمان زاده هم اذیت شدم، دختر من رو فرستاد تست عرق و ... 

ب نظرم یک دکتر دیگه هم ببر، خب بهش غذا بده دیگه پونزده ماهشه، فک کنم ۸ کیلو خیلی کمه ، باید فکر باشی 

منم برای سلامتی دخترم‌کلی تحقیق کردم دخترمو دست هر دکتری نسپردم‌ ادعای سواد بالا ندارم ولی تو هفت ما ...

شما چرا انقد عصبی هستی؟ با این وضعیت به بچه ات شیر خودت رو میدی؟ بله عزیزم من از آدمایی هستم که تحصیلات خودم رو کاملا قبول دارم و افتخار میکنم که با سواد هستم خوشبختانه، بچه پنج ماهه که روزی پنج قاشق نوزاد ( دقت کنید قاشق نوزادی ) فرنی برنج میخوره نیاز به آب نداره، من اجازه نمیدم توی پستی که درج کردم اطلاعات غلط گذاشته بشه، من میخام به مادرای مث خودم کمک کنم، پس آب برای نوزاد رفلاکسی ممنوع هست. 

دوستان دو‌تا نکته یادم رفت ، یکی اینکه پستونک‌عالیه، اصلا به حرفای قدیمی گوش ندید که بچه فکش کج‌ میشه و فلان، خیلی برای رفلاکس خوبه چون بچه مدام مک میزنه.

و اینکه عمودی نگه داشتن نوزاد در آغوش ، ایناها آب روی اتیشه. 

کاش یک نفر اینا رو به من گفته بود که دخترم یک ماهه اول اونقد اذیت نشه، طفلک تا چهار صبح گریه می‌کرد ! همیشه عذاب وجدان دارم . 😞😞😞

شما چرا انقد عصبی هستی؟ با این وضعیت به بچه ات شیر خودت رو میدی؟ بله عزیزم من از آدمایی هستم که تحصی ...

من عصبی هستم؟؟

شما چطور تشخیص دادی؟نه عزیزم‌ من عصبی نیستم فقط از این همه ادعا تعجب میکنم اینجا هم تبادل نظر هست شما نظرتو دادی منم نظرمودادم‌ کفتم‌ نگو با قطعیت که فقط امپرازول عالیه یکی که از رفلاکس بچه اش دیگه به ستوه اومده میره سرخود دارو‌ میگیره و بدتر میشه اگه شما پنح‌ ماهه داری تحقیق میکنی من پنج ساله تحقیق کردم و بعد از بزرگ‌کردن دو تا بچه رفلاکسی به این تجربه رسیدم

باشه خانوم دکتر شما بهتر از پزشک‌ فوق‌ تخصص گوارش اطفال میدونید!شمابر اساس دوتا مقاله که معلوم نیست منبعش چیه و کیه تو گوگل دارین صحبت میکنید من بر اساس صحبت دکتری که خیلیا از شیوه درمانیش نتیجه دیدن 

یه جوری رفتی بالا ممبر و‌خود برتر بینی داری که انگار شما فقط باسوادی و‌میدونی بقیه یه مشت بی سواد و عصبی هستن!!!

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
من زیاد قبولش ندارم، من پیش فرید ایمان زاده هم اذیت شدم، دختر من رو فرستاد تست عرق و ...  ب نظ ...

کم اشتهاست البته ژنتیک هم هست دخترم به همین لاغری بود الا ن خوبه . اونم از ۳ ماهگی شیرم رو نخورد با سرنگ دادم

سلام، دوستان من بچه ام که به دنیا اومد، از بیمارستان که اومدم خونه، سینه من رو نمیگرفت و مدام جیغ می ...

سلام عزیزم من یه بچه هفت ماهه چیه پنج ماهه ازم ایست قلبی کردن ورشدشون دوهفته عقب تربود شما با آمپول بارداری خوبی داشتی خیلی نگرانم😭

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا

من همه حرفا اسی  قبول ندارم چون بچه با بچه فرق میکنه دلیل نمیشه چون به بچتون یه چیزی میسازه تایید کنی عزیزم نصف بچهای متولد شده رفلاکس دارن قرار نیس همه شیر خشکی بشن یا یه داروی برایه بچه میسازه برای یکی ن خداروشکر بچتون با این موارد اوکی شد ان شاءالله همیشه تنش سالم باشه ولی باورکن هربچه ی به یه دارو جواب میده 

امپرازول ب بچه من نساخت و خویش نکرد 

دختر من رفلاکس الژیک داره

الان ۱سالشه ولی خوب هنوزم شب ها اذیت می‌کنه 

و واقعا منو داغون کرده 

شیر خودمو میخوره  

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷