2777
2789

این تاپیک رو میخوام از تجربیات خودم مربوط به نوزاد رفلاکسی بگم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی در راه خدا لایکم کنه

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!

سلام، دوستان من بچه ام که به دنیا اومد، از بیمارستان که اومدم خونه، سینه من رو نمیگرفت و مدام جیغ میزد، اطرافیان میگفتن اولشه و بهش شیر بده! منم بی تجربه ، با زور سینه میکردم دهن بچه، تا اینکه توی شیر خوردن مدام شیر می‌ پرید توی گلوی بچه، باز هم میگفتن طبیعیه، خلاصه با خودم گفتم مگه میشه! بچه هر سری خفه شه با شیر خوردن

شبا بچه تا چهار صبح بی قرار، جیغ میزد، بهش کولیک اید می دادیم طفلک بدتر می‌شد، تا اینکه گفتم اینجور نمیشه، رفتم یک دکتر خوب و همه علائم رو گفتم، دکتر گفت احتمالا بچه شما رفلاکس پنهان داره، خلاصه سونوگرافی معده انجام دادیم و مشخص شد این طفل معصوم رفلاکس داره، حالا میرم سراغ نکات برای نوزاد رفلاکسی

دوستان نوزاد رفلاکسی باید امپرازول استفاده کنه، بعضی دکترها میگن دونه های داخل کپسول رو با شیر بدید به نوزاد که واقعا سخته، من به دخترم ساشه اس امپرازول دادم که عالیه، فقط نکته اینه که آب کم قاتی کنید، آب برای نوزاد رفلاکسی سم هست، به هیچ عنوان به نوزاد رفلاکسی عرق نعناع و مشتقات نعناع ندید، کولیک اید نعناع داره، سایمتیکون نعناع داره، اشتباه من رو نکنید، اینا بدتر بچه رو نابود میکنه، فقط امپرازول صبح و شب! من نصف ساشه صبح و نصفش شب می دادم. 

دو برابر وزنش دایمتیکون بهش بدید برای نفخ عالیه، بچه مدام باد میده و دل درد نمیگیره، یه دکتر هم اهورا نی نی داد که من خیلی کم استفاده میکنم، راستی دختر من رفلاکس شدید داشت و نتونست شیر من رو بخوره، من شیر ببلاک ای ار بهش دادم و خدا رو شکر بچه ام آرومه اما هنوز که شش ماهشه تحت نظر هست و امپرازول میخوره، که یک داروی کاملا بی خطره و فقط اسید معده کم میکنه

من حدود ده تا دکتر توی تهران و شیراز رفتم، دکتر فرید ایمان زاده، دکتر وارسته نژاد، توکلی، گرکانی، معصومه محکم، بهمنیار، نیکفر، خالقی و ... در نهایت به مطالب بالا رسیدم، به هیچ عنوان قطره هایی که عرق نعنا داره به نوزاد رفلاکسی ندید، آب براشون سم هست، بعد از شیر خوردن بیست دقیقه عمودی نگه دارید، وقتی که بیدار هستید و کاملا حواستون بهشون هست دمر بندازید آروم میشن. فرنی برنج میتونید از پنج ماهگی شروع کنید با قاشق نوزادی، از روزی یک قاشق بدید تا شش قاشق نوزادی، فرنی بادام حال بچه من رو بد کرد، چون بادام رفلاکس تشدید مبکنه

بعضی ها علمش رو ندارن توی این سایت میان الکی برا خودشون مطلب میزارن، خواهش میکنم به این زبون بسته ها عرق نعناع، کاسنی، گل گاوزبون ، آب ، نبات داغ ندید، گناه دارن! اینا علمی نبست، یک نفر به نوزاد داده بود بچه اش بیمارستان بستری کردن، من خودم چون سختی زیاد کشیدم این مطالب گذاشتم برای مادری که تجربه کافی از رفلاکس نداره و هیچ کدام حرف خودم نیست، 

یک داروی ضد اسید مثل امپرازول بدید، ساشه ها کاملا پودری هست بهتر از دونه های کپسول هست . 

دوم بچه رو بعد از شیردهی یک ربع الی بیست دقیقه عمودی نگه دارید. 

سوم از شیرهای ضدرفلاکس مثل ببلاک‌AR استفاده کنید. 

چهارم هنگامی حواستون کامل به نوزاد هست کمی دمر بزارید. اصلا رهاش نکنید ممکنه خفه بشه، بالا سرش بشینید. 

پنجم به هیچ عنوان مشتقات نعناع و سایمتیکون و کولیک اید ندید و هر چیزی که نعناع داره ندید، نعناع برای دل درد و معده درد و نفخ عالیه اما برای رفلاکس سم هست. 

شش آب برای رفلاکس بده و تشدیدش میکنه، آب بهشون ندید. 

هفت داروی گیاهی ندید.

خلاصه دختر من با این چیزا حالش خوبه خوبه خدا رو صدهزار مرتبه شکر، انشالله که مامانا حواسشون به نی نی های نیازشون باشه ، فقط من مجبور شدم شیر دخترم قطع کنم چون نمیتونست بخوره و بهش شیرخشک رفلاکسی دادم. همینکه حالش خوبه و وزنش خوبه کافیه، 

بچه من بیقرار نبود ولی از ۳ م شیرم رو نخورد و خودش رو کمونی میکرد بدنش رو . الان هم خیلی لاغره عطسه و سرفه هم داشت .رفلاکس پنهان فکر کنم داشت ولی من دکتر نبردم الان ۱۵ ماهشه و فقط ۸ کیلو وزن داره

تمام صحبتهاتون درست مخصوصا در مورد عرق نعنا و داروهایی کهدنعنا دارن و مشتقات نعنا 

ولی دکتر دختر من بهروز مقدادی بود می‌گفت آب سرد برای بچه های رفلاکسی خوبه و به هیچ‌عنوان از فرنی و لعاب برنج و خریره بادام غذای کمکی و شروع نکنید از پوره و بعد هم سوپ اونم نه خیلی رقیق شرپع کنید من به حرفش گوش ندادم یعنی به خیال خودم پوره خیلی سنگین میشد از فرنی شروع کردم بچه ام خیلییی بد تر شد بعد سه روز قطع کردم و پوره دادم خداروشکر بهتر شد 

در مورد امپرازول هم که درسته داروی خوبی میتونه برای رفلاکس باشه ولی به بعضی از بچه ها نمیسازه دختر من نکسیوم که همون خارجی‌ امپرازول هست و بهش دادم خیلی بدتر شد بردم یه دکتر دیگه امپرازول داد افتضاح بود ولی بردم پیش دکتر مقدادی بهش موتیلیوم داد و زادیتن خداروشکر با رژیم غذایی سفت و سختی که خودم گرفتم رفلاکس به اون شدیدی هفت ماهگی کنترل شد 

تو رفلاکس بچه ها علاوه بر رعایت شرایط آنتی رفلاکس و دارو مامانایی که شیر خودشون و میدن حتما باید مراعات غذایی داشته باشن درسته سخته ولی به شیرینی خوب شدن بچشون میارزه

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
بچه من بیقرار نبود ولی از ۳ م شیرم رو نخورد و خودش رو کمونی میکرد بدنش رو . الان هم خیلی لاغره عطسه ...

هنوز هم وقت داری، ۱۵ ماهه هشت کیلو!! چرا دکتر نبردی؟ الان تصمیم نداری درمانش کنی؟؟؟