2777
2789

خیلی ازش تعریف شنیدم که مثلا تاثیرشو توی یه هفته نشون میده...منکه دوهفته ست مرتب میزنم انگار ن انگار...فقط چرب میشه پوستم...😑چجوریاست....

برای چیه؟؟

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی کرم ابرسان خوب میخوام 

خواهشا بر حسب تجربتون بگین 

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤

عزیزم ویتامین سی بادیشاپ و اوله هنریکسن و..که ۵۰۰تا ۶۰۰تومن هستنم تاثیر چندانی ندارن چه برسه به سی گل

سرم ویتامین c اسکین سوتیکالز و اسکین سولوشن بهترینا هستن اگر واقعا جوابدهی میخوای اینا خوبن 

اولی حدود ۱۰۰دلاره دومی حدود ۴۰ دلار

اگر قیمت مناسب تر بخواین برند ویش ترند هم اوکیه

لطفا لایک نکنید مچکرم😊
ویتامبن سی به مرور تاثیرشو میزاره یکم صبر کن.من دورچشم ویت سی گرفتم حس میکنم دور چشم روشن شده 😍یه م ...

عه...چون شنیدم بعضیا چندروزه نتیجه شو دیدن حداقل انتظار داشتم یه چیزی حس کنم😆