2777
2789
عنوان

بیایید نظر بدید لطفا +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 27 پست
توسیه بهتره

عزیزم همشون طوسی داره کدوم عکسو میگی؟ 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کف پوش بخر راحت هم پاک میشه شستن نمیخواد 

آخه خونه برای خودمون نیست هزینه ام سنگین تر در میاد

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
فرشت خوشگله😍

مرسی عزیز دلمم

باشه یه طرح بگیر اینجوری نباشه مدلش این همه مدلای قشنگتر هست 

آخه طرح دار از این چاپیا ب نظرم خیلی شلوغ میشه وبد 

آخه طرح دار از این چاپیا ب نظرم خیلی شلوغ میشه وبد 

عزیزم منظورم اینه که مدلش طوری نباشه آشغال بتونه گیر کنه من داشتم دیگه اعصابم خورد میشد ..وگرنه طرح دلخواهتو بگیر

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست

بنظرم  ساده ترین طرح موکت رو بردار اگه طرحش شلوغ باشه جلوه فرشت رو می گیره، اگر مشکل هزینه نداری موکت پرز بلند بگیر بروزتر هست

از فرشت خوشم اومد مبارکت باشه

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است