2777
2789

من.مجردم میخوردم بخاطر طبع گذمش.برا درد دورانوپریودی دیگ.نداشتم یاخیلی کم بود 

و اینک ب مرور چاق میکنه و اندامو پرمیکنه

دیگ.مصرف نمیکنم

فقط.دوران.پریودی نخور

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رازیانه برای بیماری های زنانه خیلی عالیه و کلی خواص داره ولی فک‌کنم کسایی ک کیست دارن نباید استفاده کنن اگه اشتباه نکنم مطمئن نیستم در ضمن باعث گرم مزاجیی زیاد میشه اگه طبعت گرمه کنارش  کاسنی بخور اگرم ک سرد مزاجی بخور مشکلی نداره بهترین روشش هم بصورت دمنوشه یعنی مثل چای دم کنی و بزاری دم بکشه 

هر کی  ابجد‌ برا جفت بودن ستاره برا ازدواج  خواست بیاد پایین تاپیک قبلیم بنویسه مشخصاتشو براش بگیرم 😍برا هرکی گرفتم صلوات بفرسته برام
رازیانه برای بیماری های زنانه خیلی عالیه و کلی خواص داره ولی فک‌کنم کسایی ک کیست دارن نباید استفاده ...

من میذارم تو قوری یه کم بجوشه

خیلی خوشرنگ میشه

توی فلاکس بذاری وم بکشه زباد رنگ نمیگیره

رازیانه برای بیماری های زنانه خیلی عالیه و کلی خواص داره ولی فک‌کنم کسایی ک کیست دارن نباید استفاده ...

من همیشه عفونت دارم با اینکه مجردم. دکتر گفت رحمم سرده . یعنی بخورم خوبه .؟

جدی چاق می‌کنه ؟من خودم چاقم😐

شکم رو آب میکنه و باد بره اما به دلیل افزایش هورمون های زنانه باعث بزرگ شدن سینه و باسن میشه 

هر کی  ابجد‌ برا جفت بودن ستاره برا ازدواج  خواست بیاد پایین تاپیک قبلیم بنویسه مشخصاتشو براش بگیرم 😍برا هرکی گرفتم صلوات بفرسته برام
من همیشه عفونت دارم با اینکه مجردم. دکتر گفت رحمم سرده . یعنی بخورم خوبه .؟

آره رحمتو گرم میکنه عالیه برا رحم اما عفونت رو فک نمیکنم

ممنون بخاطر کمکت گلم 😘

خواهش می‌کنم عزیزم 

رازیانه سرشار از هورمون زنانس اندامهای جنسی و بزرگ میکنه منتهی چون هورمون دارا باعث بالارفتن پرولاکتین خون میشه و هم باعث ایجاد کیست سینه پس سرخود مصرف نشه تومردان هم باعث کم شدن شهوت میشه