2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو آب نمک؟ یا نمک زدی بعد شستی؟
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
من نمک می زنم میذارم یروز میمونه فرداش سرخ میکنم
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
هیچی نزن بهش فقط اونایی که هنوز سرخ نکردی رو بزار تو اب نمک غلیظ بعد درشون بیار با دستت فشارشون بده تا ابش گرفته بشه نشوریش ها که دوباره روغن جذبش میشه بعد سرخ کن حتی یه سانت هم از روغنت پایین نمیاد یه ربع بزار تو اب نمک بمونه حتمت
خدایا معجزه میخواهم
یه راه دیگه که کمتر روغن ببره اینه که سطح بادمجون هارو آغشته به سفیده تخم مرغ کنی بعد سرخ کنی من خودم چندبار این کارو کردم جواب میده
من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)