2777
2789
عنوان

چرا صبر ندارم برای ازدواج؟

451 بازدید | 16 پست

دوستان من یک ماهه جداشدم یک سال و نیم دور از شوهرم بودم تا طلاق گرفتم

تو اون 3 سال هم ک متاهل بودم اصلا احساس نمیکردم متاهلم عین مجردا بودم یک مجرد زندونی و پر از استرس بخاطر همین خیلی چیزا برام عین عقده شدن 

خیلی دلم میخواد زود ازدواج کنم با یکی ک همه این نیاز هام رو برآورده کنه تو این یک ماه که اصلا هیچ خواستگاری نداشتم و کسی مناسب دور و برمون نیس 

همش احساس تنهایی دارم خسته شدم از تنهایی 

چه کنم؟میترسم دوباره زود ازدواج کنم خدانکرده دوباره انتخابم اشتباه باشه😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست

عجله نکن خودت دیدی خونه شوهرهمچین خبریم نیست پس صبر کن که انتخاب خوبی داشته باشی که این تنعاییات جبران بشه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

واسه هرچیزی عجله کنی ازت دورتر میشه درضمن توالان یه بارطلاق گرفتی وبنظرم باید منتظرباشی تا کیس مناسب بیاد باهیچکسم وارد دوستی نشو که ازت استفاده جنسی میکنه فقط

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

ولله نمیدونم چی بگم 

درکتون نمیکنم طلاق می‌گیرد دو روز بعدش ازدواج میکنید 

فقط میتونم بگم ک تا نتونی خودت ب خودت کمک کنی و بری سفر و کار و شغل و آرامش پیدا نکنی ازدواج نکن چون بدتر میشی

من آرزو دارم که زنان نه بر مردان، بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.                                                   حست و ناشناخته درمورد من بگو!                               https://harfeto.timefriend.net/16227589127992

یکم فرصت به خودت بده رو خودت کارکن الان ازدواجم کنی همش میخوان بگن پس چرا باقبلی کارت نشد...باید به این نتیجه برسی که قرار نیس باازدواج اتفاق معجزه اسایی تو زندگیت بیفته وبیشتر وقت صرف خودتت وشخصیتت تحصیل یاهنری که دوست داری بذار

عزیزم حتی اگه تا ۶ ماه اول کسی اومد ک فکر میکردی خیلی خوبه هم زود ازدواج نکن و به خودت زمان بده....

درضمن هیچ وقت از همسر ایندت انتظار اینو نداشته باش علاوه بر همسری بخواد جبران نقایص روحی رو بکنه ....خودت باید جبران کنی ..خودت باید خودتو دوست داشته باشی..وگرنه بازم خدایی نکرده با شکست رو به رو میشی

الهی ک خوشبخت باشی

میشه برام یه دونه صلوات بدی مشکلم حل شه؟