2777
2789
عنوان

چجوری دهن شوهرمو صاف کنم؟

625 بازدید | 66 پست

من تو گوشی شوهرم پیام دیدم عکس دختر بود البته همکارای زن داره منم نتونستم درست ببینم.بدلایل زیادیم بهش مدتیه شک دارم.یکسره چت میکنه تاصبح.و منو محل نمیده چند ماهه و بدون دلیل بهم گفته طلاق بگیریم. هرکارکردم نشون نمیده گوشیشو؟ تو عقدم هستم تو یه خونه نیستیم.دختر بی زبونیم.چیکار کنم بتونم ثابت کنم ؟و مطمئن بشم .چجوری گوشیشو ببینم.اگ کسی تجربه داره کمکم کنه خواهش میکنم

‌با غلتک

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه خودش نمیگه طلاق بگیریم؟ خب این عتیقه رو واسه چی میخوای دیگه

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
هرکس قصد مزه پرونی رو داره وارد تاپیک من نشه.از خدا بی خبر بی درک

باشد 🚶‍♀️🚶‍♀️

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎