2777
2789
عنوان

اقدام بارداری با لترزول و متفورمین

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 76 پست
تعداد اسپرم پیش رونده ۴۵ درصد هست اینم الان دیدم

پیش رونده این یعنی چی این درصدا گفتی نمیفهمم😂 

چشم انتظار ثمره عشقمون  اگه میشه واسه نی نی دارشدنم یه صلوات بفرستین🙏🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم اینو میتونی بفرستی برای دکتر اورولوژیست کلیه و‌مجاری ادراری تو سایت نوبت دات آی ار..جوابت ...

مرسی واقعا عزیزم ولی قراره پس فردا بازم بره واسه ازمایش بعد سه ماه اونم میفرستم واستون 

ببین عزیزم اینو میتونی بفرستی برای دکتر اورولوژیست کلیه و‌مجاری ادراری تو سایت نوبت دات آی ار..جوابت ...

چجوری برم تو.سایت

مورفولوژی و ریخت شناسی..نورمال هاش ۹۶,درصده عالیه..یعنی اسپرم غیر نرمال و ناقص خیلی کم داره

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔

تحرک ۸۹درصد خیلی خوبه..باردار میشی راحت با این شرایط

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
چجوری برم تو.سایت

بزن گوگل نوبت دات آی آر

دوست عزیز ببخشید که نتونستم اگه خوب راهنماییون کنم

خودمم چندان نمیدونم فقط آزمایش همسرمو چون سرچ کردم گوگل چگونه آزمایش تفسیر کنیم یه فاکتورای مهمشو دستم اومد

آزمایش همسرتون اوکی هست من چیزی غیر نرمال توش ندیدم

به زودیم باردار میشید استرس رو بذارید کنار

ازین سایت کمک بگیرید برای تفسیر

https://www.niloulab.com/ArticleDetail/291/تفسير-پارامترهاي-آزمايش-اسپرموگرام

برای شوهرم بفرستم میشه بگی خوبه یا ن؟  البته خودم ب دکتر نشون دادم گفت خوبه ولی دوباره آزمایش ...

این تفسیر آزمایش اسپرم ازینجا متنشو بخون منم همینجوری متوجه شدم

https://www.niloulab.com/ArticleDetail/291/تفسير-پارامترهاي-آزمايش-اسپرموگرام

این تفسیر آزمایش اسپرم ازینجا متنشو بخون منم همینجوری متوجه شدم https://www.niloulab.com/ArticleDe ...

مرسی عزیزم خیلی زحمت افتادی

مورفولوژی و ریخت شناسی..نورمال هاش ۹۶,درصده عالیه..یعنی اسپرم غیر نرمال و ناقص خیلی کم داره

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی 😘😘😘

متاسفانه خودم مشکل دارم میترسیدم شوهرم هم مشکل داشته باشه ممنون ک از نگرانی درم آوردی ❤️❤️❤️

برامون پنج تا صلوات بفرس این ماه بی جواب نباشیم حامله ای دعات میگیره

چشم عزیزم فرستادم

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...