2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵ سال

میشهبگی ما کی صلحب خونه میشیم؟ ماشین میخریم اگه اره چی؟ وضع مالیمون چجوریه؟

وقتی میخوای ازش عکس بگیری ، نگو لبخند بزن ، بگو :" دوست دارم " و ببین چقد لبخندش زیبا تر میشه !☺                                                                               من تو را لمس نمیکنم ، من تو را زیارت میکنم ، تو با خود بوی بهشت داری 🥰🧡                                            مرد من دوستت دارم 🤭🧿💍 
۵ سال

من ا زمون های ترم دوم همه رو قبول میشم؟

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

میشهبگی ما کی صلحب خونه میشیم؟ ماشین میخریم اگه اره چی؟ وضع مالیمون چجوریه؟

وضع مالیتون الان نسبتا خوبه ۲ سال دیگه ماشین مورد علاقتو میخرین و حدود ۱ سال ارثی چیزی بهتون میرسه خونه میخرین

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
من ا زمون های ترم دوم همه رو قبول میشم؟

بعضیاشو مثل اینکه زیاد نخوندی

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
بعضیاشو مثل اینکه زیاد نخوندی

کنکور چی میارم یا شیخ

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐