2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا ب نظر من که گور بابای پول...خرش میکنه دوباره اصلا دنبال پولت نباش

اون که اره

ولی حداقل اینکه خانوادش یکم بحث میکنن باهاش همین طوری که اعصاب این دوست عزیز رو بهم ریخته اعصابش بهم میریزه

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
اون که اره ولی حداقل اینکه خانوادش یکم بحث میکنن باهاش همین طوری که اعصاب این دوست عزیز رو بهم ریخت ...

میترسم بکنم 

فیلم و عکس دارم پیشش خیلی زیاد

بار اولم بود 🥺🤦

میترسم بکنم  فیلم و عکس دارم پیشش خیلی زیاد بار اولم بود 🥺🤦

میخواد چی کار کنه با فیلم و عکسات؟

نهایتا پخش میکنه 

البته به نظر من بیخیالش شو 

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
این اسمش عشق نیس عزیزم ... اونم توی ده ماه رفاقت ... از این جا ب بعد عاقلانه تر رفتار کن ... وظیف ...

جز عشق نمیتونم هیچ چیز دیگه ای روش بزارم باهمه بدی هوایی که باهام کرد 

در نهایت براش آرزوی خوشبختی دارم اگه واقعا عاشق اونه بره خوشبختش کنه می‌تونه بلده همون طور که من خوش بودم روحی ولی اگه جز اون کس دیگه ای هم باشه دوست دارم خدا انتقام بگیره ازش

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز