2777
2789

با سلام من عضو جدید نینی سایت هستم از زمانی که فهمیدم باردارم جواب تمام سؤالامو اینجا پیدا کردم و از این که همچین فضای هست که میتونیم تجربیاتمونو با هم به اشتراک بزاریم خیلی خوشحالم اما چون تاپیک های بارداری بیشترش تاریخ قدیمی هست و اکثر خانم های که زیر تاپیک ها نظر دادن الان نینیشون تو بغلشونه خواستم یه تاپیک جدید بزارم که همو پیدا کنیم ❤️🌼🙏🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم.. من این ماه اقدام داشتم .. موعدم ۲۶ هست و دعا کن خدا بهم ی بچه سالم و صالح بده.. انشالله ...

به امید خدا یه نینی سالم داره تو شکمت رشد میکنه دوست خوبم ☀️❤️

عزیز دلم به امید پروردگار این این دوره رو با هم پشت سر میزاریم ☀️🌈❤️

ممنون همچین برای همه مادرهای عزیز

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚
الهی که برای همه بخیر بگذره این دوران🌸 آره دقیقا من چندجا حواسم نبود تاپیک هایی رو اوردم بالا که ن ...

به امید خدا 🙏🏼 , دقیقا من هم به همین خاطر تاپیک زدم که ما خانوما هم به روز بتونیم مسایل دوران بارداری رو با هم به اشتراک بزاریم ❤️

سلام  همگي به سلامت این دوره را بگذرونیم برای شکمشون روغن یا کرم می مالید؟

من خودم کره بدن استفاده میکنم شب ها قبل خواب وقتی هم که از حموم میام بیرون روغن زیتون میزنم به شکمم  شنیدم روغن نارگیل و کرچک هم مناسبه اما خودم نزدم تا حالا