2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم شما کجا انجام دادی ببخشبد من دکتر گفته بیا برای ای وی اف ولی من هیچی دربارش نمیدونم شوهرم ...

تو که سنت خیلی کمه از من میشنوی با حرف یکی دو دکتر انجام نده خیلی خیلییییی وقت داری کم کم ده سال! راه‌ها رو برو گیریم 4 سال هم نتیجه نداد ای وی اف هیچ وقت دیر نمیشه آخرین راهه 

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍
تو که سنت خیلی کمه از من میشنوی با حرف یکی دو دکتر انجام نده خیلی خیلییییی وقت داری کم کم ده سال! را ...

آخه دکتر گفت که هرچه سریع تر بهتر چون شوهرم داره بدتر میشه احتمالش دبگه صفر میشه به همین دلیل میخوام سریع تر انجام بدم

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺
هر جور خودت صلاح بدونی 

مرسی عزیزم واقعا خودمم موندم چیکار کنم تجربه ندارم چندتا دکتذم رفتم کلا ناامیدم کردن شوهرم اول اسپرمش صفر بود بعد پنج ماه دارو مصرف کردن چندتا اسپرم پیدا شد که حرکتشون صفر بود بد شکل بودن و مرده به همین دلیل دکتر گفت باید ای وی اف کنید دیگه نمیدونم شما اگه دکتر خوبی سراغ دارین یا راه دیگه راهنماییم کنید ممنونتون میشم

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺
مرسی عزیزم واقعا خودمم موندم چیکار کنم تجربه ندارم چندتا دکتذم رفتم کلا ناامیدم کردن شوهرم اول اسپرم ...

ببین من فقط بخاطر سنت میگم ک از الان وارد پروسه پرهزینه و پر استرس ای وی اف نشو اگر بالای 27 بودی قطعا بهت میگفتم با این شرایط پیشنهاد دکترت قبول کن ولی خودم به شخصه تجربه کردم قبل از ای وی اف درمان‌های دارویی و مثلا تقویتی شوهرته نشد قدم بعد آی یو آی هست بعد دو یا سه بار آی یو آی ناموفق تازه به فکر آی وی اف میفتن بالاخره دکترا برخی شون البته بانک باز کردن برا خودشون! بدون بزرگترین امتیازات سمته یعنی تاااازه تا 23. 24 همه راهه رو میتونی امتحان کنی نشد نهایت 23 ای وی اف کنی 24. 25 مادر بشی انشالله اصلا اصلا عجله نکن نمیدونم این چه مدل دکتر یه ب دختر 18 سال میگه ای وی اف

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍
مرسی عزیزم شما کجا انجام دادی ببخشبد من دکتر گفته بیا برای ای وی اف ولی من هیچی دربارش نمیدونم شوهرم ...

سلام. من مشهد مرکز نوین انجام دادم. معمولا یک روزه کار داری اونجا. ی روز مسری آزمایش ها و عکس رنگی رحم و همه چی رو میبری اونجا دکتر ک دید بهت دارو میده داروها رو ک مصرف کردی ی روز مسخص باید بری برای تخمک کشی. تخمک ها رو میگیرن و با اسپرم همسرتان لقاح میدن. جنین های تشکیل شده رو سر ی تاریخ مشخص وارد رحم تون میکنن. ه حرف کسی گوش نکن ک هنوز زوده ب نظرم هر چ زودتر برو. 

صلوات