2777
2789
لابد نشستی واسه دید زدن اون گریه می‌کنی  خیلی دلم برات سوخت اون نگاهش کرد لذتشم برد تو فقط دار ...

نه بابا گریه کجا بود مگه احمقم نهارمو خوردم. نشستم کتاب خوندم الانم تاپیکارو نگاه میکنم.    ادم بی ارزش گریه نداره

خوب چرا باید ببینه...  شوهر شما بود عکس العملی نشون نمیدادی

چرا عکس العمل نشون میدادم .

ولی نه اون طور .وقتی کیفمون کوکه بهش میگفتم . البته من حق میدم الان حرفهای منو درک نکنید  یه دکتر حبشی هست من سخنرانی های اونو گوش دادم .شما هم گوش کنید خیلی خوبه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا این کارو میکنه اندام شما خوبه و این کارو میکنه ؟ شاید ازتون سرد شده ولی اگه اندام خوبی ندارین ...

اندامم عالیه و ذره ای کمبود یا اصافه وزن نداریم 

هر روزم رابطه داریم 

خیلی هم ادعای عاشقیش میشه و همه کار برام میکنه 

ولی دلیل اینکارو نمیفهمم

اندامم عالیه و ذره ای کمبود یا اصافه وزن نداریم  هر روزم رابطه داریم  خیلی هم ادعای عاشق ...

پس ایراد از ایشون هست

قانع نیستن

عیبی نداره شما بیشتر توجه کنه و به خودت خیلی برس شاید این عادت زشتو گذاش کنار 

به روش نیار اگه گفت ندیدم بگو اوکی 

اصرار نکن که بدتر پررو شه بگه دوس دارم نگاه کنم به تو چه!

اگه بخواد ببینه بازم میبینه فقط جوری که تو نفهمی 

پس خیلیم حساس نشو 

عادت بد و زشتیه اما همینکه فقط گاهی نگاه کنه و خجالت بکشه ازینکه تو بفهمی خیلی بهتر از خیلی چیزاس

الان که اگه ماهواره داشته باشین صبح تا شب داره همه ی ترانه های معمولی گله گله زن و دختر با بیکینی نشون میده 

نباید به روش میوردی حالا هم که اوردی فهمید بدت میاد دیگه اصلا اشاره ای نکن 

اندامم عالیه و ذره ای کمبود یا اصافه وزن نداریم  هر روزم رابطه داریم  خیلی هم ادعای عاشق ...

تو هیچ نقصی نداری اتفاقا تو انقد عالی هستی فکر کرده همه مثل تون! خودتو ناراحت نکن بهش تذکر دادی حالشو گرفتی 

صبر کن بیین چطور میشه ازین به بعد