برا شیشه و غذام همینه فقط با کلکو ادا اطوار میخ ره
اگه کتاب خوب یا سایت خوب در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی هستند وخوندمشون.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تا ۲سالگی دادم. بزور از شیر گرفتمش خیلی وابسته بود
خوب آره میگن اگ تا یه سالگی بدی بعدش وابسته میش گرفتنش سخته میخاسم ببینم تو ۰ ماه اینا چجور بوده
اگه کتاب خوب یا سایت خوب در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی هستند وخوندمشون.
تا سه ماهگی خیلی برا وزن و شیر خشک دادن میبردمش دکتر فک میکردم رفلاکس داره
دکتر هر بار میگفت ۲۰۰ هم اضاف داره ۴۰۰ اضاف داده عالیه شیر خشک ندی ها
خوب آره میگن اگ تا یه سالگی بدی بعدش وابسته میش گرفتنش سخته میخاسم ببینم تو ۰ ماه اینا چجور بوده
ماه اول یکم بهش شیشه دادم دیگه سینمو سخت میگرفت بردمش دکتر انقدر دعوا کرد گفت منتظر باش ک دیگه سینتو کلا نگیره منم دیگه شیشه ندادم بهش. بعد دیگه فقط از سینه خورد و وابسته شد
ماه اول یکم بهش شیشه دادم دیگه سینمو سخت میگرفت بردمش دکتر انقدر دعوا کرد گفت منتظر باش ک دیگه سینتو ...
وای من به خاطر سر کارم هم شیشه هم سینه
گا به این وابسته میشد گا به اون
ضعف اعصاب گرفتم ولی الان راضیم چون فصل گرمه کلی آب با شیشه میخوره