2777
2789

دوست مامانم لباسشوییش خراب شده مامانم گفت بیار من میندازم تو ماشین خودم طوری نیست...دیگه طرف شعورشو نداشته برداشته حتی لباس زیرشم انداخته تو لباسا که بشوریم...😐😐مگه لباس زیرو با ماشین میشورن اصن؟ی کوه لباس بو عرق و بوی نا اورده ریخته اینجا عفونتم داره رو لباس زیرش همهههه عفونتتتتتت زرد 🤢🤢😷عفونت باکتریایی داره گفتم بابااااااا بگو حداقل ب خودت برس تا سرطان رحم نگرفتی

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوق چندشه چقد عفونتاشو میشس حداقل

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 

بیخیال

آبرو بقیه رو نبر

پس میفرستادیش☺☺☺

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اه حالم بهم خورد از این توصیفت

حالا مگه با دست بشوره می میره

بگو به مامانت نندازه لباسشویی مریض می شین

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐