2777
2789

خوشحالم

خدایا شکرت برای فرزندانم خدایا از فرشته هات مثل چشمام مراقب میکنم عاشقتم یکتای من.

ایشالا به سلامتی ازش استفاده کنی و اتفاقای خوب بیوفته برات😄

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشحال نباش با دستای خودت اومدی تو دهن شیر  

بسم الله .شادی دل حضرت فاطمه ی زهرا صلوات بفرستین. همیشه خیالت راحت باشه که تنها نیستی و خدا هست . همیشه یادتون باشه مهم آخرته که ابدی و جاودانست و باید برای اون تلاش کنیم و تا میتونیم عبادتای رنگارنگ و مختلف و خوب جمع کنیم و انجام بدیم. همیشه یادتون باشه حق الناس رو خدا نمیبخشه مگر اینکه رضایت اونی که حقش خورده شده رو بگیرین . پس مواظب باشین تا انواع حق الناس ها رو که خیلیاش مادی نیست مثل زود قضاوت کردن و دل شکستن و ... رو انجام ندیم . همیشه حواسمون باشه که حواسمون به خدا و امام زمان باشه . سلامتی و فرج آقا امام زمان صلوات

اینجاجایی ک اوندنش باخودته رفتنت باخدا🤣🤣

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

ب جمع مهربونا،عقده ایها،بددهن ها،وقیح ها،اونایی ک زارتوزورت دل میشکنن،خانوم وعاقل،موفقها،بدبختهاوخوشبخت هاخوش اومدی

(دیگ همشوگزاشتم کسی نیادبگه ب ماگفته عقده ای و...)

کاربری پنجممه.  شرحیز حال و حالی زِ شرح نیست🖤🥀       ازوقتیعضونینیسایت شدم باسبک جدیدوعجیب وغریبیاززندگیآشناشدم.خواهشا هی نگیدترکها،لرا،فارسهاشماهم این عادتودارید؟😑😐😑😐آخه مثلاآبگوشتوبا🎂خوردن چه ربطی به ترک ولروفارس بودن داره🤨🤨🤨
خوش اومدی  ولی متاسفانه انرژی منفی اینجا بیشتر از انرژی مثبتشه 😑🤦🏻‍♀️

عزیزم انرژی منفی همه جا هست بستگی به خودت داره

خدایا شکرت برای فرزندانم خدایا از فرشته هات مثل چشمام مراقب میکنم عاشقتم یکتای من.
ایشالا به سلامتی ازش استفاده کنی و اتفاقای خوب بیوفته برات😄

ممنونم دوست خوب

سلام خانم گل 

صبحت بخیر و شادی ❣️ 

خوش اومدی ☺️🌺

عزیز حضور در  مجازی نیازمنده روحیه قوی هستش 

اینجا افراد با طیف مختلف افکار حضور دارن 

پس از حرف های خوب انرژی بگیر و به حرف هایی که موج منفی دارن توجه نکن 

اینم بدون هیچ کس آگاهی صد درصد نداره پس اگر جایی دیدی یه مسئله رو کلا رد یا تاید کرد زود نپذیر و نذار روت تاثیر بذاره بلکه عاقل باش و با عقلت پیش برو اگر درست بود که بیاموز اگر نه هیچ توجه ای بهش نکن 

نکته بعد گاهی دوستان بابت نظرات کاربرا نسبت به تاپیک هاشون معترض میشن 

خانم گل اینو بدون وقتی موضوعی به اشتراک میذاری و از دیگران نظر میخوای افراد با افکار و عقاید مختلف میان پس جا نخور بابت بعضی کامنت ها

سلام خانم گل  صبحت بخیر و شادی ❣️  خوش اومدی ☺️🌺 عزیز حضور در  مجازی نیازمنده روح ...

سلام مرسی ار توضیحات کاملتون عزیزم من دقیقا با این سایت و نوع رفتارا اشنا هستم وحرفای شمارو کاملا متوجه میشم و میدونستم همچین مشکلاتی هم هست بازم مرسی که راهنماییم کردی