2777
2789
عنوان

یکی الان تاپیک زد آرزو تون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزان تاپیک پربازیدید داشتم، خیلی توضیح دادم قبلا

الان دلم ترکیده بود داشتم گریه می کردم تاپیک آرزو رو دیدم زار زدم ...

انسان چه ارزوهایی که نداره، ب همه شونم می رسه ولی خب اینجوریم میشه

عزیزان تاپیک پربازیدید داشتم، خیلی توضیح دادم قبلا الان دلم ترکیده بود داشتم گریه می کردم تاپیک ...

آخی عزیزم نذرخانم فاطمه زهراکن بگومن زندگیمومیسپرم به خودت خودت برام درستش کن شک نکن همه چی ردیف میشه

نادعلی رو هفت مرتبه تا هفت روز بخون فک کنم همینجوری بود خیلی مجرب بود دعاشم کوتاهه،،،تونت بزن چله نادعلی نی نی سایت بعد نظرات بچهایی ک جواب گرفتنو برات میاره ،،،اینو حتما امتحان کن جواب گرفتی ب منم بگو خیلی مجربه ازته دلت بگو

عزیزان تاپیک پربازیدید داشتم، خیلی توضیح دادم قبلا الان دلم ترکیده بود داشتم گریه می کردم تاپیک ...

توی این9ماه صبوری کردی و تلاشتو کردی ک برگرده وبرنگشت'ازاینجا ب بعدشو وجدانت اسوده باشه ک تو خواستی و اون نخواست تو خواستی واون عقب کشید تو خواستی واون...وجدانت اسوده باشه عزیرم 

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
36سالم 12 سال ازدواج کردم

سلام عزیزدلم خوبی نمیدونی چقدر دنبالت گشتم کاربری قبلیم گلابکاشان بود اگه یادت باشه  خطم رو عوض کردم و هر کاری کردم کاربر ی قبلمو پیدا نکردم   ولی خیلی تو فکرتو بودم چه شد چه کار کردی شوهرت اومد خرداد گفته بودی که میاد به کجا رسید؟

میشه جواب بدی اسی     یه خبری از خودت بده   مادر شوهرت پول داد به شوهرت یا نه ؟من همین جور تو فکرتم .