الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نادعلی رو هفت مرتبه تا هفت روز بخون فک کنم همینجوری بود خیلی مجرب بود دعاشم کوتاهه،،،تونت بزن چله نادعلی نی نی سایت بعد نظرات بچهایی ک جواب گرفتنو برات میاره ،،،اینو حتما امتحان کن جواب گرفتی ب منم بگو خیلی مجربه ازته دلت بگو
عزیزان تاپیک پربازیدید داشتم، خیلی توضیح دادم قبلا الان دلم ترکیده بود داشتم گریه می کردم تاپیک ...
توی این9ماه صبوری کردی و تلاشتو کردی ک برگرده وبرنگشت'ازاینجا ب بعدشو وجدانت اسوده باشه ک تو خواستی و اون نخواست تو خواستی واون عقب کشید تو خواستی واون...وجدانت اسوده باشه عزیرم
این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
سلام عزیزدلم خوبی نمیدونی چقدر دنبالت گشتم کاربری قبلیم گلابکاشان بود اگه یادت باشه خطم رو عوض کردم و هر کاری کردم کاربر ی قبلمو پیدا نکردم ولی خیلی تو فکرتو بودم چه شد چه کار کردی شوهرت اومد خرداد گفته بودی که میاد به کجا رسید؟