2789
عنوان

فروشنده عوضی مسخرررم کرد جلو شوهرررم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5714 بازدید | 222 پست
خب شاید واقعا تو گوشی دیدن چقد بدم میاد ازین ادمای بی سواد که فکر میکنن رنگ پوست فقط سفیدش قشنگه😬ت ...

فعلا داریم ایران زندگی میکنیم😐😐😐😐😐

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یبارم یکیاز آشناهای ما جلو شوهرم گفت پارسال دیدمت سیاه و لاغر بودی امسال سفید و چاق شدی

بعد از اینکه رفت به شوهرم گفتم مگه من سیاه و لاغر بودم 

گفت مهم الانه که چاق و سفید شدی 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

اگه اینو به من میگ چوب میکردم لای درز خونشون🤒

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
من جای مامانش بودم میزدم تو دهنش قشنگ.از این سن بخواد چرت و پرت بگه وای به حال بزرگیش

اره منم جای مادربودم میزدم دهنش معلوم بود فرهنگشون پایین بود من پسرم بخاد با این حال که ۷ سالشه یه چیزی بگه میگم ادم کسیو مسخره نمیکنه من ازحرف اون دختر ناراحت نشدم ولی حرصم گرف ازتربیتش 

کاش اینطور  ک میگی باشه ولی اون دختره اصلا تو گوشی رو نکاه نکرد

با شما نبووده عزيزم

هيشكي نميتووونه انقدر بيشعور و خر باشه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

عزیزم شما به مدت ۱۵ روز هر روز دو قاشق برنج بگیر با یک پیمانه آب بزار رو گاز وقتی جوش اومد شعلشو کم ...

جدی تاثیر داره ... هر شب ژله میخورم ولی بی فایده است 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
همش میگ فلانی. چ هیکلش خوبه یا مثلا میگ دختر فلانی رو میخواستم واسه پسرم بگیرم درشت بوذ اخه (اسم شوه ...

خدایا چ آدمایی پیدا میشن .. 

محترمانه جوابش رو بده 

همسرتم باید ازت حمایت کنه 

چطور دلشون میاد انقدر راحت دل بشکنن ..

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
اونا که خیلی بیشعور بودن. احتمالا حسودیشون شده بود به شما و شوهرت.  شما به خاطر دوتا بیشعور حسو ...

امیدوارم اخه کلا بد اخلاق شد قرار شد شام از بیرون بگیره ولی مستقیم اومذیم خونه منم هیچی نگفتم ولی تو خودش بود اخرشم املت درست کردم ولی چند تا لقمه بیشتر نخورد و زود خوابید 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘