خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
از نظر پوشش چجوری؟ چن سالشه،،،شوهرت هس خونه یا سرکار میره
با شوهرم میره سر کار شوهرمم نباشه مشکلی نیس دوسش دارم مث داداشمه همونقدرم راحتم
استین کوتاه با شلوار اما لباسام یکم راحتن جذب نمیپوشم
دقیقا همسن خودمه ۳۰ سال
میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
شوهرتو با مهمون تنها گذاشتی!!! 😄😄😄 وایییی شوهر من بود که پوست منو میکندید😁 حق داره شوهرت حالش گرفته بود البته هرکسی میدونه شوهرش چطوریه و چه اخلاقایی داره
اهان من حق ندارم حتی چادر سر نزارم... شوهرم.شبونه فرستادم.خونه مامانم...
🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁خدا مردای بی منطق رو هم شفا بده والا تو این گرما چطوری ادم باید چادر سر کنه من با اینکه کاملا راحتم ولی بازم جونم در مباد از گرما
حتما میدونه داداشش ی چیزیه ک.میگه چادر سرکن این هس
اره دیکه اینم هس
ب قول ی بنده خدایی نمک بریز تو کفشش😁