2777
2789
عنوان

به خانواده همسر خود چه حسی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 87 پست
پس توی آشپزخونه که داری کار میکنی شوهرت اگه یه لحظه پیشت اومد یکم ملایم غرغر کن😁 یا وسایلو یکم محکم ...

فعلا ک.اومدم خونه مامانم.ولی شوهرم.قیافش توهم.بود انشاللع همجی.درست میشه

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....

خنثی حسی بهشون ندارم 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمک بریز تو کفشش

واقعا😁امتحان میکنم 🤣

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
از نظر پوشش چجوری؟ چن سالشه،،،شوهرت هس خونه یا سرکار میره

با شوهرم میره سر کار شوهرمم نباشه مشکلی نیس دوسش دارم مث داداشمه همونقدرم راحتم

استین کوتاه با شلوار اما لباسام یکم راحتن جذب نمیپوشم 

دقیقا همسن خودمه ۳۰ سال

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
آب زیرکاه ، دوبهم زن بین من و شوهرم و البته حسود حسود حسود

واقعا عروس بودن بدترین نسبت دنیاست مثلا راحت میشه مادر خوب بود همسر خوب دختر خوب خواهر خوب باشی اما هرکاری میکنی عروس خوبی نیستی انگار🥺😔

قلبت را با خیرخواهی و امید پر از نور کن 🌹ذهنت را فقط بر قدمهایت رو به موفقیت متمرکز کن🌱
با شوهرم میره سر کار شوهرمم نباشه مشکلی نیس دوسش دارم مث داداشمه همونقدرم راحتم استین کوتاه با شلوا ...

اهان من حق ندارم حتی چادر سر نزارم... شوهرم.شبونه فرستادم.خونه مامانم...

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....
فعلا ک.اومدم خونه مامانم.ولی شوهرم.قیافش توهم.بود انشاللع همجی.درست میشه

شوهرتو با مهمون تنها گذاشتی!!! 😄😄😄 وایییی شوهر من بود که پوست منو میکندید😁 حق داره شوهرت حالش گرفته بود البته هرکسی میدونه شوهرش چطوریه و چه اخلاقایی داره

ایشاالله زودتر برادرشوهرت میره راحت میشی

اهان من حق ندارم حتی چادر سر نزارم... شوهرم.شبونه فرستادم.خونه مامانم...

🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁خدا مردای بی منطق رو هم شفا بده والا تو این گرما چطوری ادم باید چادر سر کنه من با اینکه کاملا راحتم ولی بازم جونم در مباد از گرما 

شوهرتو با مهمون تنها گذاشتی!!! 😄😄😄 وایییی شوهر من بود که پوست منو میکندید😁 حق داره شوهرت حالش گر ...

خودش فرستادم.گفت صبح تنها نباشی نیستم.پیش این.....اره وات پیام.داد اینقذ غرغر کرد تا خوابید انشاللهـــ...خدای من مث.داداشم دوسش دارم.ولی راحت نیستم

🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁خدا مردای بی منطق رو هم شفا بده والا تو این گرما چطوری ادم باید چادر سر کنه من با اینک ...

حتما میدونه داداشش ی چیزیه ک.میگه چادر سرکن این هس

حتما میدونه داداشش ی چیزیه ک.میگه چادر سرکن این هس

اره دیکه اینم هس 

ب قول ی بنده خدایی نمک بریز تو کفشش😁