2777
2789

سلام بچههههه ها برادر شوهرم ۱۶الی ۱۷سالشه هروقت میاد چن.روز میمونه نمیره....

امشب اومده  شوهرم میخاس صب زود بره سرکار گفت برو.خونه مامانت خودشم اعصابش خرد بود

خیلی هم.سرفه میکرد ترفندی ندارید بره زودتر

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....

دلم نمیاد بگم بی محلی،گناه داره😔

خدایا عاقبتمونو بخیر کن🥺🤲.....نظر بده نی نی سایتی عزیز ولی باشعورباش،هرحرفی که از دهنت بیرون بیاد نشونه ادب خانوادگیته...واگه بی ادبی کنی جوابتو نمیدم چون درشان خودم نمی بینم ،(مهربان باش شاید فردایی نباشد)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح زود پاشو انقدر سروصدا راه بنداز نتونه بخوابه

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.
دلم نمیاد بگم بی محلی،گناه داره😔

از ایناس ک.مشروب سیگار نرمال نیس ـ.. چ کنم نمی تونم جلوش راحت باشم.حجاب کاملم گرمه بخدا

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....
طفلکی میاد خونه داداشش.دلم سوخت براش.چقدر دوتاتون بدجنسید

نه بخدا جای من نیستی 

از ایناس ک.مشروب سیگار نرمال نیس ـ.. چ کنم نمی تونم جلوش راحت باشم.حجاب کاملم گرمه بخدا

آها پس تا میتونی محل نده

خدایا عاقبتمونو بخیر کن🥺🤲.....نظر بده نی نی سایتی عزیز ولی باشعورباش،هرحرفی که از دهنت بیرون بیاد نشونه ادب خانوادگیته...واگه بی ادبی کنی جوابتو نمیدم چون درشان خودم نمی بینم ،(مهربان باش شاید فردایی نباشد)
مثل اینکه "برادر شوهر " هم به بلک لیست اضافه شده:/

خونه مامانمم الان 

چشم و.گوشش بازه صب زود شوهرم.میره 

باید حجاب کامل باشم گرمه 

مریضه 

کاش درک داشت خودش

اره حق داری،، خب تو ک ن ولی شوهرت بهش بگ یا ب پدرو مادرش بگ،، سخته واقعا

داداششه چی بگه فقط گفته فردا برو.خونه مامان فلانی ینی مادر من نهار گفته ن همینجا ی چی میخورم خودم.ـ. مامانشم ریلکسع حالا انشالله خیرع