2777
2789

کاری هست که بابت انجام دادنش پشیمون باشین هررر چیزی... 

بگین ❣️

ابن جا خیلیا هستن که ممکنه حرفاتون بدردشون بخوره یکیش خودم 

من از دوران راهنمایی لاغر بودم و همیشه فکر میکردم بدترین چیز دنیاست ،با کلی دکتر و دارو همش تلاش کردم خودمو چاق کنم اخرش موفق شدم اما با عوارض های بدی مواجه شدم 

If you want..why not🦋

مشکلاتت ضعفات عیبات رو تا حد امکان بپوشون حتی جلوی خونوادتم بروز نده تا نکوبن تو سرت و تحقیرت نکنن

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واقعا چیز خاصی نیست...عقیده ام این که بعضی از کارا که بقیه شاید فکر کنن اشتباه بود یا خودم یک روزی فکر می کردم اشتباه ان لازمه بوده انجام بدم تا به اینجا برسم!

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨