2777
2789
عنوان

سیاست خانومانه کدومه؟!!!

138 بازدید | 10 پست

اول بگم منظورم افرادیه که زندگیشونو از صفر شروع کردن؛: بارها شنیدم کسی که پیشرفتی نداشته تو زندگی به خانومش خرده گرفته میشه که اینقدر زرنگ نبوده که پول جمع کنه

از طرفی دیدم زن و مردای زیادی که پابه پای هم کار میکنن تا زندگی ساخته بشه بعد که جایی میرسن اقا شلوارش دوتا میشه 

واقعا موندم اگه پولی دستم بیاد که فقط بتونم یه کاری انحام بدم چیکار کنم

به خودم برسم یا به فکر اینده باشم😢

بفکراینده باش ولی سعی کن بعضاهم بخودت برسی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی حکایتی هس کپی میکنم بخونین واقعا عبرت انگیزه👌

خدا رحمت کنه همه اموات رو ، مادربزرگ دانایی داشتم. تعریف میکرد که دو تا جاری بودن که همسرانشون کویت کار میکردن ، قبلنا هم که اینجور نبود کسی که کویت کار میکرد دو ، سه سالی یه بار می اومد.

خلاصه جاری اولی هر پولی همسرش می فرستاد خرج خودش میکرد و خوب می خورد و خوب می پوشید و خوب میگشت… چه زن زیبا و شیک پوشی!

جاری دوم هر پولی که همسرش می فرستاد خرج خونه و بچه هاش میکرد . .. چه خونه و زندگی و بچه های زیبایی!

سه سال میگذره و همسرها از کویت میان.

همسر جاری اول وقتی میاد میبینه چه زن زیبا و نازی داره با خودش میگه حیف این زن که تو همچین خونه و محله ای زندگی کنه هر چی پول آورده خرج خونه وسیله میکنه واسه زنش…

همسر جاری دوم وقتی میرسه میبینه عجب خونه و زندگی ، چه بچه هایی با خودش میگه حیف این خونه و زندگی که همچین زن زشت و بی کلاسی توش باشه ، هر چی پول در آورده خرج طلاق و ازدواج مجددش کرد… !

نکته آموزشی: وقتی زنها به خودشون اهمیت بدن همه موجودات ، کاینات و طبیعت هم به اونها اهمیت میدن!

از قدیم میگن زنی که خرج نداره … ارج نداره!

(یاد بگیرین اول از هرچیزی ب خودتون برسین بعد پس انداز و اینده و بچه و این حرفا💪😉

|Niloofar| اگه دوس داشتی دعا کن منو عشقم بهم برسیم💚

هر دو تاش نه از خودت و خواسته هات بگذر نه اینکه به آینده فکر نکنی بهتره پس انداز هم داشته باشی 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

هر دو تاش نه از خودت و خواسته هات بگذر نه اینکه به آینده فکر نکنی بهتره پس انداز هم داشته باشی 

اوایل ازدواج مدام به فکر پس انداز بودم در عین حال هزینه ارایشگاه و.. میدادم چون خودمم شاغل بودم تصورم این بود بیشتر پس انداز کنم تا خودم چون فک میکردم همسر خیلی اهمیت نمیده ولی بیار خیلی اتفاقی لباسی گرفتم که خیلی به چشمش اومد و میگف همیشه از این لباسا بگیر اتفاقا گرون هم بود

اللن ولی خانع دارم درامدی ندارم و به شدت سختمه به همسرم بگم پول بهم بده

اوایل ازدواج مدام به فکر پس انداز بودم در عین حال هزینه ارایشگاه و.. میدادم چون خودمم شاغل بودم تصور ...

من اهل پس اندازم ولی در کنارش از خیلی چیزا نمی گذرم مثلا خودم تو خونه اصلاح میکنم خودم اپلاسیون میکنم خودم موهامو رنگ میکنم اما پول همه اینا رو باهاش حساب میکنم و یه پس انداز مخفی دارم همیشه وقتی کم میاره، بهش قرض میدم ولی دوبرابر پس میگیرم ازش 😁😁

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن