2777
2789
عنوان

میوه فروش محلمون..😐😂💔

2199 بازدید | 97 پست

نمی‌دونم من حساس شدم یا واقعا این چیزیش هست ،نزدیک شیش ماهی هست سر کوچمون یکی میوه فروشی زده که پسرش اونجا توی مغازه کار می‌کنه ،تو این دوره کرونا من خریدای خونه رو انجام میدم چون مامانم مریضه و بابام هم نمی‌زارم بره بیرون به خاطر کرونا،من هر بار که میرم تو این مغازه این پسره یه جوری نگاه می‌کنه ،مثلا یه بار خودش جلوی در بود بعد من رفتم داخل اون منو ندید بعد یهو که دید انگار که جا بخوره اومد تو گفت  خودم براتون جدا میکنم😐یا مثلاً یه بار میخواست یه چیزی بگه یکی اومد تو مغازه حرفشو خورد،این هر بار منو میبینه حول میشه ،هر وقتی هم که من از جلوی این مغازه رد میشم همینجوری زیر چشمی نگاه می‌کنه یا اگه جلو خونمون منو ببینه هم نگاه میکنه، به مامانم گفتما این یه جوریه گفت اگه اذیتی کرده بگو گفتم نه بابا بنده خدا کاری نکرده،الان نمی‌دونم این واقعا یه چیزیه هست یا من الکی دارم فکر میکنم💔😐

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

ببخشید زیاد شد متمم❤

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بح بح مبارکا باشه بزن دست قشنگه رو 😂

😂😂😂😂😂

خوشتیپه؟😐

عادیه ۲۴ یا ۲۵ بهش میخوره

دیگه میوت تامینه....رب گوجت تامین.انواع میوه خشک و لواشک باز بگید شوهر نیست.😁

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر