2777
2789
😁😁برای منم دعا کن بتونم عروسی بگیرم

انشالله بهترین عروسی رو بگیری خداکنه دوباره نزنن تالار ها رو تعطیل کنن بخدا دو ساله نامزدم همش عروسیمون میفته عقب

آره خیلی وسواس دارم دوس ندارم زیاد نمایشی کارکنم

این کارا مصنوعیه استرس نداشته باش خوش بگذرون شب عروسیت تو هرچقدم حساس بشی همه ی این لباسا و ارایشا و اهنگا و رقصا یه روز قدیمی میشن از خدا بخواه خوشبخت بشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله بهترین عروسی رو بگیری خداکنه دوباره نزنن تالار ها رو تعطیل کنن بخدا دو ساله نامزدم همش عروسی ...

برای کجایی؟؟

ایشالا که مشکلی پیش نیاد

منم یک و سال نیم تو عقدم منتظر عروسی ام 

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم
خودم همدانیم همسرم کرج هستن

مبارک باشه ایشالا خوشبخت ترین بشی😍😍

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم