2777
2789
عنوان

لباسشویی چی بخر؟

995 بازدید | 15 پست

من ۱۴ ساله لباسشویی سامسونگ دارم، خدایی با اینکه قدیمی بود، ولی خیلی تمیز  میشست. ۶ کیلویی بود، اصل کره. من توش پتو و حوله سنگین انداختم. فک کنم بخاطر همین کارام، خراب شده. حالا موندم با ۱۲، ۱۳ تومن لباسشویی ایرانی بخرم یا از بانه سامسونگ یا الجی که تقریبا قیمتشون همینقدره؟ 

اگه لباسشویی ایرانی مثل پاکشوما یا دوو دارین بگین راضی هستین یا نه. بخرم یا نه؟

اگه از بانه جدیدا خریدین راضی هستین یا نه؟

پیشاپیش از نظراتتون ممنونم.

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاکشوما دارم‌ راضی ام

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
همین تعمیر نمیشه؟ مسلما خارجی بخری خیلی بهتره از ایرانی

یکبار تعمیرش کردم، حدود ۴ سال پیش. ۵۰۰ تومن هزینه اش شد. ولی دیگه خوب کار نمیکنه. حوصله شو ندارم هی خراب میشه، کلیم خرج میزاره روی دستمون

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

من اسنوا دارم خیلی راضیم...عزیزم ایرانیام موتوراشون خارجیه تولید ایرا نیس که توایران فقط مونتاژ میشه..سامسونگ وال جی ام ک الان همشون فیکن

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

من تعریف پاکشوما رو خیلی شنیدم. ولی خودم الجی دارم راصی نیستم اصلا

اگر زن، چرا در مورد دخترا افغانستان سکوت کردید/ اگر زندگی، چرا دستور کشتار و تخریب و آتش سوزی می دهید/ و اگر آزادی، چرا به مخالفان حمله می کنید............ این توییت داریوش ارجمند رو خیلی دوست داشتم👍🌹

یه سال پیش دختر داییم از بانه خرید موثورش خراب بود فقط مارک الجی روی پوشش بود دقیقا مثل ماشین لباسشویی من که اصله

اون خرید 5 تومن

از فروشگاهای معتبر بخر

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
پاکشوما دارم  مدل جنرال راضی ام

چند کیلویی دارین شما؟ موتور پاکشوما تسمه ایه؟ راسته میگن خیلی صدا میده موقع آبکشی

من اسنوا دارم خیلی راضیم...عزیزم ایرانیام موتوراشون خارجیه تولید ایرا نیس که توایران فقط مونتاژ میشه ...

مال شما موتورش گیربکسی هست یا تسمه ای؟ صداش چطوره؟ شنیدم فقط اسنوا گیربکسیه و صداش کمتره

ما هم سامسونگ داشتیم خراب شد اسنوا گرفتیم راضی هستیم البته یه کم کیفیت  بدنه سامسونگ بهتر بود

شما که دوتاشو داشتین شاید بهتر بتونین مقایسه کنین. از نظر صدا کدوم صداش بیشتر بود. اسنوا شما تسمه ای هست؟ 

مال شما موتورش گیربکسی هست یا تسمه ای؟ صداش چطوره؟ شنیدم فقط اسنوا گیربکسیه و صداش کمتره

نمیدونم بخداچجوریه ولی هرچی هست واقعااصن صدانداره من نمیفهمم وقتی روشنش میکنم کی میشوره وتموم میشع

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
نمیدونم بخداچجوریه ولی هرچی هست واقعااصن صدانداره من نمیفهمم وقتی روشنش میکنم کی میشوره وتموم میشع

چه خوب. مادر منم حایر داره البته قدیمی، اصلا کارش تموم میشه متوجه نمیشیم. بس که بی صداست.‌ ولی خوب دور خشک کنش کمتره. احتمالا از شما هم گیربکسی هست که بیصداست. انشالله سالها بخوشی ازش استفاده کنی. ممنون از نظرت