2777
2789
عنوان

روز ده انتقال جنین بلاست

1261 بازدید | 13 پست

سلام خانما کسی بوده روز ده انتقال جنین بلاست بی بی بزنه منفی شه روز چهاردهم آز بده مثبت شه؟؟لطفا بیاید کمک

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما تعیین جنسیتم روی جنین انجام دادید؟؟؟ منم مشکل شما رو دارم

نه عزیز من تعیین جنسیت نکردم

کلا ۴ تا جنین داشتم

دوبار انتقال دادم و منفی شد

نه عزیز من تعیین جنسیت نکردم کلا ۴ تا جنین داشتم دوبار انتقال دادم و منفی شد

عزیزم برای تخمک اهدایی چقدر هزینه کردید؟؟؟

چرا اهداکننده انقدر کم تخمک داده؟؟؟

کدوم مرکز انجام دادید؟؟؟

نه عزیز من تعیین جنسیت نکردم کلا ۴ تا جنین داشتم دوبار انتقال دادم و منفی شد

ویهان جان سلام. خوبی عزیزم انشالله گل پسری هم خوب باشه. عزیزم شما با تخمک اهدایی باردار شدی؟ منم دکترم گفته تخمک اهدایی بگیر. دنیا رو سرم خراب شده 

السلام علیک یا فاطمه الزهرا....  
ویهان جان سلام. خوبی عزیزم انشالله گل پسری هم خوب باشه. عزیزم شما با تخمک اهدایی باردار شدی؟ منم دکت ...

سلام گلم خوبی

مرسی ازت خداروشکر من و پسرام خوبیم

ماهای اخر بارداری داره سخت میگذره ولی😅اره گلم من با تخپک اهدایی باردارشدم

دفعه اول از یه نفر تخمک گرفتم کلا ۴ تا جنین داد

اونارو دوبار انتقال دادم و منفی شدن

دفعه دوم باز از یه خانوم دیگه تخمک گرفتم که ۵ تا جنین شد

۲ تا ازونجنین هارو انتقال دادم و برای دفعه سوم مثبت شدم

و الان خداروشکر ۲۹ هفته بارداریمه

سلام گلم خوبی مرسی ازت خداروشکر من و پسرام خوبیم ماهای اخر بارداری داره سخت میگذره ولی😅اره گلم من ...

وای عزیزم خداروشکر. انشالله خدا برات حفظشون کنه. و این چند ماه باقی مانده رو هم به راحتی و بدون هیچ مشکلی سپری کنی. شما کجا انتقال دادین؟ بعد اون خانمی که اهدا کننده بود از قبل پانکچر دارو هم استفاده کرد و بچه هم داشت خودش ؟ شوهرتون چی دارویی استفاده کردن؟ ببخش ازت سوال می پرسم چون شرایط خودم مثل شماست گفتم بپرسم. 

وای عزیزم خداروشکر. انشالله خدا برات حفظشون کنه. و این چند ماه باقی مانده رو هم به راحتی و بدون هیچ ...

مرسی عزیزدلم

الهی شمام به زودی مادر دوقلوها بشی

من همدانی ام و همدان انجام دادم تمام کارهامو

اون خانم هم یک ماه قبل پانکچر کیوتن و ip6خورد و بعدش داروهای پانکچر

شوهرمم یکماه قبل پانکچر فقط اسپریژن خورد و اجیل وغذاهای مقوی

عزیزم دقت کن کسیو که انتخاب میکنی برای تخمک حتما بچه داشته بلشع و سنش کمتر از ۳۰ یا حتی کمتر از ۲۵ باشه

و ذخیره تخمدان بالای ۳ داشته باشه

مرسی عزیزدلم الهی شمام به زودی مادر دوقلوها بشی من همدانی ام و همدان انجام دادم تمام کارهامو اون ...

ممنون ویهان جان. خدا انشالله بهترین ها رو همیشه سر راهت قرار بده و کوچولوهای نازتم صحیح و سالم برسونه بغلت. ممنون گلم راهنمایی کردی. بازم اگر سوال داشتم ازت می پرسم. امروز به نیت شما و کوچولوهاتون سوره مؤمنون رو میخونم و ثوابشو برای شما هدیه میکنم 🌷 

ممنون ویهان جان. خدا انشالله بهترین ها رو همیشه سر راهت قرار بده و کوچولوهای نازتم صحیح و سالم برسون ...

ممنونم از شما عزیز دلم

خیلی خیلی لطف میکنی

انشالله خدا جواب قلب مهربونتو بده

و به زودی زود دوتا دوقلوی ناز بهت بده