2777
2789
عنوان

کیا99فرهنگیان قبول شدن انساانی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 63 پست
دوست من با رتبه سه هزار دبیری تهران قبول شد همه هم شاخ در اوردن حتی خودش.رشتشم انسانی بود

خوش بخالش بچه هابراام دعاکنیدمن تلاشموکردم 

من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها مرسی ازت اخه منم کنکور۱۴۰۱میخام شرکت کنم انسانی ام بنظرتون باروزی چتدساعت خوندن میتونم قبول شم

من به ساعت اعتقادی ندارم... من خودم با روزی ۶ ساعت ۹۹۰ آوردم. این بستگی به خودت داره که تو یه ساعت چقد میتونی بخونی که بازدهی مفیدی داشته باشه

منطقه ی ۱ 

ولی شمام میتتونین غیررشته بدین وبیری برین

من به خدایی که همین نزدیکیست .ایمان دارم من به لبخند گل های امید ایمان دارم من به روزی که توهم عاشقم میشوی ایمان دارم
من به ساعت اعتقادی ندارم... من خودم با روزی ۶ ساعت ۹۹۰ آوردم. این بستگی به خودت داره که تو یه ساعت چ ...

من زبانم خیلی ضعیفه بنظرت بزارمش کنار بیشتر تمرکزمو بزارم رو درسای دیگم

شده ایا گله ازجان به خدایت بکنی؟؟؟؟وفقط هی نشود هی نشودهی نشود....
دوست من با رتبه سه هزار دبیری تهران قبول شد همه هم شاخ در اوردن حتی خودش.رشتشم انسانی بود

یه خورده فرهنگیان کرج

از سال ۹۱ داره می ترکونه سال ۹۴ فقط خانوم ۶۰۰ نفر آموزگار ابتدایی برداشت 

الان اکثرا دخترای همسایه مون. فرهنگیان قبول شدن 

عه عه حسادت نمی کنم مامانش اومده تعریف می کنه دخترم معلم معلم 

بخدا دفترچه انتخاب رشته سالا رو خوندم تهران اون همه معلم تنی خواد ک کرج می خواد 

تا امسال که زیاد برداشت 

اونم حتی تا رتبه ی ۹۰۰۰ 

اگر باور نمی کنید بزنید گوگل دفترچه انتخاب رشته فرهنگیان بیاد 

بعد کرج بزنید 

من اون سالای که سنم می خورد نمی تونستم 

الان همه اکثرا دوستام همسایه ها قبول شدن 

میشه شمایی ک قبول شدین کمکم کنید چطدری بخونم روزی چندساعت نظام قدیمم البته هزینه مشاورندارم اخه

خودتون برنامه ریزیکنین منکه خوم برنامه ریزیکردم اوایل 5ساعت مطالعه داشتم سپس شد 12الانم جمع بندی میکنم 3روزدرمیان ازمون میدم ومرور

خوش بخالش بچه هابراام دعاکنیدمن تلاشموکردم 

قبول می شی عزیز کنکور چیز سختی نیست خونده باشی قبولی این منی می گم که سه بار کنکور (سراسری /کاردانی به کارشناسی / ارشد)دادم هر سه بارش دولتی قبول شدم تا مقطع ارشد  استرس بزار کنار قبولی .

شما ریاضیات ازکدوم بخش ها زدین من درحد20ریاضی رومیزنم میخام بالاببرمش وبکنم حداقل 40 کدوم بخشهاروبیشتربخونم 

[QUOTE=193750237]یه خورده فرهنگیان کرج از سال ۹۱ داره می ترکونه سال ۹۴ فقط خانوم ۶۰۰ نفر آموزگار ابتدایی برداشت  ...[/QUOTE

بله درسته البته تا جای که من اطلاع دارم سال گذشته خیلی ها کلا کنکور ندادن به خاطر کرونا یا انتخاب رشته نکردن برا همین رتبه های خیلی پایین که انتخاب رشته کرده بودن قبول شدن دولتی