2777
2789
چون کسی بخاطر دوبار سقط امیدشو از دست نمی ده من کسی رو دیدم که بعد از چهار بار سقط خدا بهش بچه داده ...

راستش دیگه امیدمو از دست دادم وافسردگی بعد سقط از پا درم آورده نمیدونم شاید حق با شما باشه ولی برای آدمی مثل من دوبار شکست خیلی زیاد بود خیلی سختی کشیدم دوبار درد زایمان کشیدم روزهای سختی تحمل کردم ولی هربار نتیجش جز شکست هیچی نبوده شاید بقول شما این حکمت خداست منم کاری از دستم بر نمیاد دیگه جز اینکه همه چیو بسپارم ب خودش

https://harfeto.timefriend.net/16501889289179
راستش دیگه امیدمو از دست دادم وافسردگی بعد سقط از پا درم آورده نمیدونم شاید حق با شما باشه ولی برای ...

عزیزم کسی اگه از دور شما رو ببینه اصلا مسئله ای که داری براش جدی نیست چون میتونه واقع بین تر از شما به مسئله نگاه کنه 

وقتی بیست و چهار سالت بیشتر نیست خیلی بده که افسردگی بگیری و گوشه گیر بشی

حتی اگه تا اخر عمرت نتونی خدایی نکرده بچه دار بشی که من مطمئنم میشی 

الان پاشو و برو چند تا کلاس ورزشی و هنری اسمتو بنویس و این افسردگی رو شکست بده چون تو هنوز جوونی و نباید تا سی و چند سالگی درگیر این موضوع بشی 

اگه خدا بخواد بهت بچه میده و اگه نخواد نه...(که ایشالا میده)

و اصلا فرقی براش نمیکنه تو افسردگی داشته باشی یا پر از امید باشی

پس چیزی که عوض نمی شه و نمی تونی تغییرش بدی افسردگی نداره

چون چه شاد باشی چه نه چیزی تغییر نمیکنه

🌸ZAR🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کسی اگه از دور شما رو ببینه اصلا مسئله ای که داری براش جدی نیست چون میتونه واقع بین تر از شما ...

😔برام دعا کنین لطفا خدا ب دلم آرامش بده فقط میل و روحیم رو برای همه چی از دست دادم و هیچی دلگرمم نمیکنه شوق و ذوقم برای همه چی از دست رفته

https://harfeto.timefriend.net/16501889289179