2777
2789
عنوان

بیاین عکس دوقلو ها

553 بازدید | 9 پست

دعا کنید نصیبم بشه ماه آینده انتقال دارم 😄😍

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

الهی، 🤩🤩

میدونی چیه رفیق؟ اگه رأی ندادن ما تاثیری نداشت، اینهمه شبکه های معاند و BBCو منوتو تلاش نمیکردن برای رای ندادن ما، پس قطعا رای ما تاثیر داره که دشمن ها اونجوری خودشونو به اب و آتيش میزنن!دوستای عزیزم، مهربون ها، من و شما قراره با انتخاب هامون، 4سال از آینده و زندگی بچه هامون رو بسازیم، باید نزاریم همونجوری که 8 سال😭ازسن طلایی و نوجوانی من و امثال من به خاطر اشتباهات غلط بزرگتر ها و بعضی سلبریتی ها تباه و نابود شد و با گشنگی و تورم و گرونی و کرونا عجین شده، اینده بچه هامون خراب بشه!گلای من رای ندادن، خودش نوعی رای محسوب میشه! رای به این که دیگران به جای من انتخاب کنند، رای به استمرار وضعیت موجود، رای به حاکمیت فعلی.... پیام اصلی رای ندادن این است(که لطفا سرنوشت من و خانواده ام را شما انتخاب کنید، و لطفا زندگی من را هموازه با سختی و گرانی عجین کنید)لطفا، کمی تامل کنید و با عقل و منطق تصمیم گیری کنید، آینده فرزندانمان با احساسات و وعده های دروغ ساخته نمیشود..... 🙏🏻🙏🏻 سوالی، حرفی بود! درخواست بدید در خدمتم💗(البته فقط خانوم های محترم) 😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله دوقلودار بشین😍😍

ممنونم عزیزم خدا دوقلو های شمار وهم حفظ کنه😃 

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
ای جان.منم دوقلو دوست دارم.اییالا قسمت جفتمون

ان شاالله😄