2777
2789

مامانه من بعد از من که به دنیا اومدم میزده میخواسته اقدام کنه برای بارداری دوم تا 4 سال طول کشیده 

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانه من بعد از من که به دنیا اومدم میزده میخواسته اقدام کنه برای بارداری دوم تا 4 سال طول کشیده&nb ...

منم دقیقا چهار ساله که برا دومی اقدام کردم چون قبلش آمپول میزدم بخدا هر چی دکتر میرم بی فایده است نمیدونی مادرتون چند وقت آمپول میزدن؟

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
منم دقیقا چهار ساله که برا دومی اقدام کردم چون قبلش آمپول میزدم بخدا هر چی دکتر میرم بی فایده است نم ...

نه نمیدونم فقط میدونم آمپول میزده دیگه تا 4 سال طول کشیده تا باردار بشه اونم رفته از این ماما خونگیا بهش دارو داده همون ماه داداشمو باردار شده الان ماشالله 18 سالشه 

نه نمیدونم فقط میدونم آمپول میزده دیگه تا 4 سال طول کشیده تا باردار بشه اونم رفته از این ماما خونگیا ...

عزیزم مبارکه خیلی میشه ازش بپرسی چه دارویی بوده بخدا ده تا دکتر عوض کردم تا الان 

عزیزم مبارکه خیلی میشه ازش بپرسی چه دارویی بوده بخدا ده تا دکتر عوض کردم تا الان 

ببین داروش معلوم نیست چیه من خودمم 5 ماه اقدام بودم باردار نشدم این ماه رفتم از همین خانومه دارو گرفتم اما باردار شدم نتونستم مصرف کنم نمیگه داروش چیه دست سازه اما خیلی کارایی داره 

ببین داروش معلوم نیست چیه من خودمم 5 ماه اقدام بودم باردار نشدم این ماه رفتم از همین خانومه دارو گرف ...

عزیزم ایشالله به سلامتی بغلش کنی کدوم شهری شما میشه آدرسش رو بگین اگه امکانش هست

عزیزم ایشالله به سلامتی بغلش کنی کدوم شهری شما میشه آدرسش رو بگین اگه امکانش هست

ممنون عزیزم من ملایر زندگی میکنم 

ممنون عزیزم من ملایر زندگی میکنم 

منم بروجردی تا اونجا یه ساعت راهه اگه آدرسش رو بدی یا اسمش خیلی ممنون میشم بخدا زندگیم داره خراب میشه

منم بروجردی تا اونجا یه ساعت راهه اگه آدرسش رو بدی یا اسمش خیلی ممنون میشم بخدا زندگیم داره خراب میش ...

باشه عزیزم شمارشو بهت میدم خودت آدرسشو ازش بپرس آخه من چشمی بلدم که برم اسمه خیابونو بلد نیستم بجاش برای منو بچمم دعا کن. 

09180034954 خانم قربانی 

هرکی پیشش رفته جواب گرفته ایشالا که توام دامنت سبز بشه 

باشه عزیزم شمارشو بهت میدم خودت آدرسشو ازش بپرس آخه من چشمی بلدم که برم اسمه خیابونو بلد نیستم بجاش ...

خدا کمکت کنه یه دنیا تشکر به سلامتی بغلش کنی مرسی عزیزم چه خوب که امروز این تاپیکو زدم که شما کمک کردی 

خدا کمکت کنه یه دنیا تشکر به سلامتی بغلش کنی مرسی عزیزم چه خوب که امروز این تاپیکو زدم که شما کمک کر ...

قسمتت بوده ایشالا که مشکلت حل میشه عزیزم موفق باشی🌹🌷