2777
2789
عنوان

امان از شارژ گوشیم😶!

85 بازدید | 13 پست

اول سلام🖐🏻🌹

دوم یه سوال داشتم میخاستم تجربیاتتونو بگین لطفا😣

من گوشیم a10sهمه چیش عالیه شارژم همیشه شبا که میزاشتم اگ صدتا بود فردا ساعتای ۱۲:۳۰میشد ۹۷تا اما یه بار ک گوشیم ۱۹تا بود بیرون بودم خیلییی داغ کرده بود کلی ازش استفاده کردم تا شد چهارتا دگ ولش کردم تا رسیدم خونه زدمش به شارژ از اون موقع شبا ک میزارمش صبحا نزدیک ۲۰درصد یا بیشتر کم شده از شارژم 

اما اینم بگم وقتی استفاده میکنم کم نمیکنه مثل همیشه هستش

راه حلی دارین؟!!!😣😫

راستی از این راه ها ک میگن نور صفحه نمایش و کم کن و اپدیت کن هم امتحان کردم جواب نداد😶

با روش بازگشت ب تنظیمات کارخانه درست میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ریست فکتوری کردم خیلی بهتر شد

اگه درست نشد باید باتری جدید بگیری

کاش افراد یاد می گرفتند، آنچه برای من خوب است، لزوما برای آنها خوب نیست، آنگاه دنیای شاد و خوشایندتری داشتیم. دنیای مطلوب من، اساس و شالوده ی زندگی من است و نه زندگی دیگران.
عع خودم میتونم یا باید ببرم برام انجام بدن؟

برو تو تنظیمات گوشی گوشی about phone رو بزن بعد گزینه reset 

تمام اطلاعات گوشیت پاک میشه، اطلاعتی که میخوای نگهشون داری رو به رم گوشیت انتقال بده

کاش افراد یاد می گرفتند، آنچه برای من خوب است، لزوما برای آنها خوب نیست، آنگاه دنیای شاد و خوشایندتری داشتیم. دنیای مطلوب من، اساس و شالوده ی زندگی من است و نه زندگی دیگران.

سلام احیانا برنامه جدیدی روش نریختی؟ ممکنه برنامه‌های گوشی از باتری استفاده میکنن 

تو از خدا برایم خیر بخواه  شاید بخاطر تو خدا نه نگوید  من هم قابل باشم به یادت هستم  سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟ اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.  در برابر انسان بی‌گناهی که بدنیا می‍‌‌ارید یکم احساس مسئولیت کنید.  وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموخته‌اند. 
سلام ن‌تازگیا هچی😣

نزدیک اون حادثه منظورمه😂

ببین بنظر من باتری ب این سادگی‌ها خراب نمیشه اونم ب این سرعت 

یکم کنجار برو اگر درس نشد ببر نمایندگی اصن ممکنه باتری از اول خراب بوده باشه میگی ک تازه خریدم

تو از خدا برایم خیر بخواه  شاید بخاطر تو خدا نه نگوید  من هم قابل باشم به یادت هستم  سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟ اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.  در برابر انسان بی‌گناهی که بدنیا می‍‌‌ارید یکم احساس مسئولیت کنید.  وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموخته‌اند. 
نزدیک اون حادثه منظورمه😂 ببین بنظر من باتری ب این سادگی‌ها خراب نمیشه اونم ب این سرعت  یکم ک ...

نزدیک اون حادثه ناگوار 😂خیلی برنامه نصبیده بودم الان همشو پاکیدم 

گوشیو ۹ماه پیش خریدم گارانتی داره نمیدونم ببرم قبول میکنن یا ن