2777
2789
عنوان

آروغ نوزاد لطفا بیاید

67 بازدید | 8 پست

سلام نی نیم ۱۳ روزشه هرکاری میکنم بغل من آرزوغ نمیزنع...ضربه های اروم میزنم پشتش میمالم اما اصلا آروغ نمیزنه...خیلی هم سکسکه میکنه و چندبارم بالا اورده....چکارکنم ب نظرتون؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بعد شیر فقط سعی کن ب حالت عمودی نگهش داری .یا همون رو شونههات بزاریش.اگه اروغ داشته باشه خودش میزنه 

نیاز نیس کارخاصی بکنی 

پسر منم بااینکارا اروع نیمزد 

من فقط بعد شیر یکم عمودی نگهش میداشتم اگه اروغ داشت خودش میزد 

شیر بالا میاره احتمالا زیاد بهش میدی

خاهر من سه سالشه ولی نیم ساعت چهل دقیقه طول میکشید تا آروغ بزنه🤕زیاد بزار رو شونت یا رو دستت آروم بزن پشتش🙂💚و اون بالا آوردن ی مقدار شیر طبیعیه اون اضاف بوده ک پس داده...

و حتما اروغشو بگیر تا دلدرد نشه

سکسه وبالا اوردن اگه شیر غلیظ بود مشکلی نداره امااگ همون شیری ک خورده به همون صورت وبافشارخارج بشه رفلاکس هست

هربچه ایی مدل اروغش فرق داره بعضی ها دمربندازی رو دست زوداروغ میزنن بعضی ها سرشونه باشن

همیشه صبرکن دوتا اروغ بزنهپسرمن گاهی ۳یا۴تاهم میزد

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧