2777
2789

چه نوع ibs دارید؟ من از همه بدترش نوع آ دارم😟

رفتم پیش دکتر های مختلف و هزار تا آزمایش دادم و مشخص شد IBS یا همون سندرم روده تحریک پذیر دارم.

بیاید از تجربیات ، دردها ، مشکلات و راه حل هایی که بهتون در روند بهبودی و کنترل این بیماری داشتید صحبت کنیم

عزیزم من ازمایش ندادم فقط ازبچگی دلپیچه دارم مخصوصا وقتی استرس دارم تقریبا هرروز دلپیچه دارم شوهرم کلافه شده دیگه . و بیشتر اوقاتم ببخشید بیرون روی دارم یبار رفتم دکتر داخلی گفت سندرم روده تحریک پذیرداری برام سونو نوشت نرفتم انجام بدم خطرناکه؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هر استرسی دلدرد میشم گلاب بروت بیرون روی میگیرم و خیلی هم بعدش سوزش مقعد دارم انگار اسید ازم خارج ...

من هم متاسفانه همزمان معذرت میخوام هم یبوست دارپ هم اسهال برای همین نمیدونم چی بخورم و چی نخورم😔😥

من دکتر بهم گفته اما ازمایش ندادم از علائم بالینیش مطمئن شدم که دارم.

دارویی نداد دکتر بهم اما خودم طبق تجربه فهمیدم قرص دیسیکیلومین دلدردمو کاهش میده

کپسول تقویت معده و روده فمی لایت هم خیلی خوبه

عزیزم من ازمایش ندادم فقط ازبچگی دلپیچه دارم مخصوصا وقتی استرس دارم تقریبا هرروز دلپیچه دارم شوهرم ک ...

خطرناک نیست ، تنها خطرش بیرون روی یا به خاطر یبوست های مکرر باعث زخم روده بشه ، خودش خطری نداره ولی تا آخر عمرت عذابت میده من پیش متخصص سایکولوژی رفتم ، چون این بیماری ارتباط مستقیم با مغز داره یه سری دارو بهم دادند ، بماند چتدین بار دارو عوض کردم بعد دوسال نسبت به قبل خیلی بهتر شدم

تو حالت عادی خوب و خوش باشم معدم خوبه دلدرد ندارم گوارشم هم ایده آله،اما استرس که باشه وااااااای دلدرد اسهال بی اشتهایی افت فشار سرگیجه اصن پاک سیستم بدنم بهم میریزه دارو اعصاب هم امتحان کردم خاب آوزه خیلی و عوارضش زیاده.ولش کردم به امون خدا،همین قرصارو تو خونه دارم همیشه دیگه

اگه خواستید اسم دکترم رو میدم اینقدر سرش شلوغه شاید شش ماه تو نوبت باشید ولی بعدش اگه دکترتون بمونه دیگه سر وقت گرفتن مشکل نخواهید داشت. مطبشم نسبتا خلوته و الکی شلوغ نمیکنه و معطلی نداره و دکتر واقعا خوبیه. 

دکتر قبلیم به من فمی لاکت داد ، به من اثر نکرد‌‌. 

ببین اثرش معلوم نمیشه زیاد،فقط چون باکتری های مفید معده و روده رو افزایش میده مقدار زیادی از آسیبی که اسهال مکرر میزنه به روده هارو جبران می‌کنه

ببین اثرش معلوم نمیشه زیاد،فقط چون باکتری های مفید معده و روده رو افزایش میده مقدار زیادی از آسیبی ک ...

اها ، درسته 

الیبته نوع a که من دارم همزمان هر دو وجه هست و فقط اسهال نیست ، به خاطر همین نمیتونم از رژیم غذایی خاصی تبعیت کنم