یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم من ازمایش ندادم فقط ازبچگی دلپیچه دارم مخصوصا وقتی استرس دارم تقریبا هرروز دلپیچه دارم شوهرم ک ...
خطرناک نیست ، تنها خطرش بیرون روی یا به خاطر یبوست های مکرر باعث زخم روده بشه ، خودش خطری نداره ولی تا آخر عمرت عذابت میده من پیش متخصص سایکولوژی رفتم ، چون این بیماری ارتباط مستقیم با مغز داره یه سری دارو بهم دادند ، بماند چتدین بار دارو عوض کردم بعد دوسال نسبت به قبل خیلی بهتر شدم
تو حالت عادی خوب و خوش باشم معدم خوبه دلدرد ندارم گوارشم هم ایده آله،اما استرس که باشه وااااااای دلدرد اسهال بی اشتهایی افت فشار سرگیجه اصن پاک سیستم بدنم بهم میریزه دارو اعصاب هم امتحان کردم خاب آوزه خیلی و عوارضش زیاده.ولش کردم به امون خدا،همین قرصارو تو خونه دارم همیشه دیگه
اگه خواستید اسم دکترم رو میدم اینقدر سرش شلوغه شاید شش ماه تو نوبت باشید ولی بعدش اگه دکترتون بمونه دیگه سر وقت گرفتن مشکل نخواهید داشت. مطبشم نسبتا خلوته و الکی شلوغ نمیکنه و معطلی نداره و دکتر واقعا خوبیه.