2777
2789
عنوان

خسته شدم از زندگی...

167 بازدید | 13 پست

ی تلنگر میخوام ۱۶ سالمه بعد ی اتفاق اضطراب و استرس 

گرفتم و افسردگی دلم شور میزنه خیلی الان ی فیلم درباره خدا دیدم گریم گرفت گفتم میشه به منم نگاه کنی خدا ۲۴ تو فکرم استرسام هم الکین از هیچی لذت نمیبرم خوابم بهم خورده نمیخندم از ته دل خدایا بحق  امام رضا حالم خوب کن لطفا برام دعا کنین یا راه حل بدین مرسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هممون محکوم ب زندگی هستیم عزیزم 

خدا خودش کمک هممون کنه😔😔😔

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤

عزیزم فقط بدون هیشکی از اضطراب نمرده

من دوسالع عین توام

کم کم دارم رو خودم کار میکنم

و میدونم ک ی چیزیه اضطراب ک جدا نشدنی از زندگیمه

میاد ، بذار بیاد و بره ، هیچ اتفاق بدی قرار نیس بیوفته

خدا کمک کنه ب همه کسایی ک این حسای ما رو تجربه میکنن 

تونسی ی روانشناس خوب برو ، دکتر باشه ها ن کارشناس ارشد و اینا

روی خودشناسیتم کار کن عالی میشی

افسردگی ی جورایی مثه اینه ک از خودت ک بودی احساس میکنی دوری ، اونجوری ک بار اومدی و بزرگ شدی ، نیستی ی شخصیت دیگع داری ک میخاد کم کم نمایان بشه

درد دارع خیلیم درد داره ولی با کمک از خدا و ناامید نشدن میشه جیزی.ک باید بشه عزیزم

دقیقا حالات افسردگیو دارم میگم من که این نبودم چرا

اگر میتونی خودت بدون دارو کنترلش کنی ، تلاش کن میتونی

کاش من تو سن تو این حالت میشدم تا الان اول ازدواجم گریبانمو نمیگرفت

خداروشکر کن از ی منظر

بدون هیچ پیش زمینه و ترسی برو دنبال درمانت و خودشناسی

ان شاالله ک عالی بشی

برا منم دعا کن

متاسفان هی قول میدم بعد نمیتونم شاید خدا قهرش گرفته از من

منم همینطور بودم و همش تنبلی میکردم . یک شب تو اوج نا امیدی و حال بدم توی خواب یه آقایی بهم گفت نماز بخون تا اروم شی . و واقعا هم حرفش درست بود . شاید مشکلیو حل نکنه اما واقعا بهت ارامش میده . تو خیلی جوونی خدا ازت قهرش نمیگیره فقط سعی کن حتما باهاش ارتباط بگیری... امیدوارم خوب باشی💖

چی؟

دیشب رفتم خونه بابابزرگم اینا خوابیدم موقع خواب سوره ناس خوندم خوابیدم خواب دیدم ی دعای گذاشتن در باغچه خونشون و یکی اوردن باطل کنه خالم اینا میگفتن این دوباره دعا میکنه تعبیر داره؟