2777
2789

کبودی های قهوه ای  دایره دایره متوسط 

یا لکه قهوه ای 

ساق پاهاش زیر زانو کلی هس 

ابنا برا چبع ؟؟؟ اهن و ویتامین کم میدم بهش 

خیلی نگرانم 

دکتر ازمایش بنویسه چقد میشه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلاکتش پایین نیست؟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

اولادکتر دوماحدسی ک میزنم جنی چیزیه دورازجون چون ی مدت منم اذیت میشدم بدنم کبودبود همش ونیکاد رودورگردنش بنداز

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜

عزیزم حتتتتما ببر دکتر.

شده غذا کم بخوری ولی بدن دخترو خیلی تقویت کن

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

منم باردارم این اتفاق میفتاد که دکتر یه ازمایش نوشت بدون دفترچه تقریبا ۶۰ یا ۷۰ شد 

ولی ازمایشم سالم بود دکتر گفت حتما به جایی خورده متومه نشدی یا اگه همینجورم سیاه میشه مهم نیست چون ازمایشت نرماله

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
باز میان میگن جنه😶😑

گفتن😂😂😂😂.

تو کامنتا بخون

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)