2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسائل شخصی زندگیمو به کسی نگم.راز دار باشم.هم رازدار مسائل شخصی خودم باشم هم راز دار بقیه آدما حتی دشمنم

برا جنس مخالف دست یافتنی نباشیم حتی اگر خواستگار سنتی باشه

هر چی سهل الوصول باشی برا جنس مخالف ارزشت پایین تره

بیشتر سکوت کنم کمتر حرف بزنم.

با آدمای عاقل بیشتر رفاقت کنم.

سحر خیز باشم

هنر های مختلف یاد بگیرم

احترام ب پدر و مادر شرط اصلی خوشبختیه.

نمازامو ترک نکنم .نماز خیلی جاها آدمو نجات میده.

به هرکسی اعتماد نکنم.

همیشه یکم پس انداز داشته باشم.

تحرکم زیاد باشه.یعنی فرز باشم

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
مسائل شخصی زندگیمو به کسی نگم.راز دار باشم.هم رازدار مسائل شخصی خودم باشم هم راز دار بقیه آدما حتی د ...

اگه میتونستین به عقب برگردید ... از چند سالگی شروع میکردید به یادگرفتن هنر های مختلف و سحرخیزی؟

🌸ZAR🌸
اگه میتونستین به عقب برگردید ... از چند سالگی شروع میکردید به یادگرفتن هنر های مختلف و سحرخیزی؟

بنظرم هیچ سنی دیر نیست.

هر لحظه ک تصمیم بگیری برا تغییر شخصیت واقعا جای شکر داره.

اینو زمانی متوجه میشیم ک مثلا ۵ سال از تغییرمون گذشته و خیلی خداروشکر میکنیم ک حداقل ۵ سال رو تغییر کردیم

من ۲۲ سالمه ولی برگردم از همون نوجوانی بهترین شخصیت رو برا خودم میسازم.

ولی بازم میگم هیچ وقت دیر نیست برا تغییر

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
بزرگترین تجربه م این بوده که اول از همه خودم رو دوست داشته باشم و به خودم احترام بزارم ،هرچقدر خودت ...

چطوری برای خودم ارزش قایل بشم؟ 

کاربر سال 97 هستم، کاربری قبلیم تعلیق شده   
بنظرم هیچ سنی دیر نیست. هر لحظه ک تصمیم بگیری برا تغییر شخصیت واقعا جای شکر داره. اینو زمانی متوجه ...

خیلی سپاسگزارم از توضیحات کاملی که دادید و وقتی که صرف کردید  

امیدوارم سالم و شاد باشید  

🌸ZAR🌸
چطوری برای خودم ارزش قایل بشم؟ 

بهترین چیزارو بخور ، بخر ، بپوش ، هیچوقت خودت رو جلوی دیگران کوچیک نکن و از ضعف هات نگو ، عزت نفس داشته باش ، اگر زمانی دستت درد می‌کنه با مریضی داری حتما حتما استراحت کافی داشته باش ، به دیگران یاد بده که موقع مریضی نیاز به استراحت داری و اونا باید هوای تورو داشته باشند ، ما متاسفانه جوری تربیت شدیم که با دردهای پریود هم به فکر غذای شوهر و بچه هامون هستیم ، اگر سرما بخوریم و مریض هم بشیم به فکر بقیه هستیم و به فکر نظافت خونه یم ، در صورتی که اشتباه اینا ، اول خودت 

جنسی منظورتون چیه؟ چون خیلی نیاز دارم الان به این تجربه ها میپرسم نمیخوام اشتباه کنم ممنون که وقت ...

مردی که انحرافات جنسی داره یا تنوع طلبه

سرده و هیچ تلاشی برای درمان نمیکنه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
خیلی سپاسگزارم از توضیحات کاملی که دادید و وقتی که صرف کردید     امیدوارم سالم و شاد ب ...

خواهش میکنم عزیزم انجام وظیفه بود

کاری نکردم.

ان شاء الله موفق باشی همیشه😍🤗

بله بله خیلی بهم لطف کردید خیلی ممنونم سربلند باشید      

💋💋

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️