2777
2789
عنوان

خانوما شوهرم مریض شده بیاید بگید کار درستی کردم 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2073 بازدید | 101 پست

اسی باید از قبل همه چیو تو همون پست اولت میگفتی که شوهرت قبلا چیکار کرده که تو الان اینجوری کردی

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی باید از قبل همه چیو تو همون پست اولت میگفتی که شوهرت قبلا چیکار کرده که تو الان اینجوری کردی

اره راس میگی اشتباه کردم نگفتم ولی من بیشتر میخواستم لج مادرشوهرمو دربیارم برای همین نگفتم 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
با توضیحاتی که دادی خوب کاری کردی یبار هم که شده باید حس بی ارزش بودن رو حس کنن تا به زن و زندگیشون ...

اره شوهر منم جالبه میگ خدایا چیکار کردم فلان بلا سرم میاد ولی من ب روش نمیارم 

گاهی هم خودش میگ میگ تو نفرینم کردی اینجوری شد بااینکه من نفرینش نمیکنم

بله نادرسته تو زندگیت همون همسر برات میمونه

فعلا ک فقط پدرو مادرم برام موندن شوهرم تو سختی کنارم نیس فقط اونان ک سختیا و مریضیام رو دوششونه

شوهرمم میگفت برو خونه مامانت بهت برسه همین الانشم ک مریض میشم میگه برو خونه مامانت بهت برسن حالت خوب ...

خب بهش بگو رك و راست كه قرار نيست هر وقت خوب و خوش هستم منو بخاي و موقع مريضي منو بفرستى برا مامانم خودتم اينكارو نكن

عزیزمچون قابل درک نیست اگه شوهرتم یکم مارموز بود میگفتم خوب کردی اینجا مادرشوهرت زهر ریخته تو بهرتو ...

شوهرمم مارموزه تو مریضیا و سختیا کنارم نبوده 

وای عجب آدمی هستی گناه داره شوهرت..... پس زندگی زناشویی یعنی چی روز خوشی باشی روز سختی بری برای خودت ...

یعنی شما اگ خدایی نکرده بیمار شید شوهرتون و مادرشوهرتون بگه برو خونه مادرت بهت برسن بعد شوهرتون کلا کنارتون نباشه تو سختی وقتی مریض شه ازش پرستاری میکنین باز؟

متاسفانه ده سال طول کشید تا بفهمم فقط پدر و مادر و خواهر برادرن که جونشون به جونت بنده وگرنه بقیه رفیق بند کیفتن تا پول داری رفیقتن

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
خب بهش بگو رك و راست كه قرار نيست هر وقت خوب و خوش هستم منو بخاي و موقع مريضي منو بفرستى برا مامانم ...

خیلی بهش گفتم حرفامو قبول داره ولی تو موقعیت ک قرار میگیره یه جور دیگ رفتار میکنه

متاسفانه ده سال طول کشید تا بفهمم فقط پدر و مادر و خواهر برادرن که جونشون به جونت بنده وگرنه بقیه رف ...

افرین دقیقا تورو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید سرطان داره اگ چیزیش بشه من واااااقعا بی کس میشم تو تاپیک قبلمم گفتم