2777
2789
عنوان

احساس نبض در بدن و تپش قلب

2900 بازدید | 11 پست

سلام. من مدتی هست احساس تپش قلب و نبض در جاهای مختلف بدنم دارم بخصوص وقتی میشینم یا میخوابم.سه سال در محل کارم که دانشگاه بود مسئولیت سنگین و استرس داشتم. دکتر رفتم چند بار. گفتن چیز خاصی نیست و آسنترا و مولتی ویتامین دادن. کسی هست اینطور شده باشه؟ الان سه روزه آسنترا رو شروع کردم ولی فعلا بهتر نشدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یسالی میشه نبض شدید در دو طرف گردن دارم و قتی میخابم هر دو طرف سرم و گردن ب حدی نبض دارم ک درست خوابم نمیبره 

هم سونو دادم هم دکتر رفتم چن باری میگن ویزی نیست الان بهم گفتن برم دکتر قلب ولی هنوز نرفتم 😔😔😔😔

TPOبالا هستم. ۳۰۰ هست. ولی هنوز TSH نرماله. ممکنه بخاطر اون باشه؟

منم بعد کرونا این مشکل داشتم و از صورتم تا انگشتای پام ضربان قلبمو حس میکردم 

از طرفی باردار بودم و قرص تیرویید با دوز بالا دریافت میکردم

آنزیم کبدم تا حدود ۶۰رفت

اصلا همه چیزم قاطی شد بهم

حدود ۳هفته بعد کرونام زایمان زودرس کردم پسرم ۵ماهه دنیا اومد و رفت پیش خدا

دکتر گفت احتمالا عوارض کرونا بوده

خلاصه بعد زایمانم بدتر شد این ضربان که حس میکردم،اون هفته آزمایش دادم انزیمم شد ۲۰و ضربان قلبم بعد یک ماه کمتر شده ولی گاهی حس میکنم،به دکترم گفتم گفت احتمال زیاد بخاطر دوز بالای لووتیروکسین مصرف میکنی هست،چون دیگه ختم بارداری شده بود یکم از قرصم کم کرد ولی گفت یه دکتر قلب برو اکو بده،فرصت نکردم برم....

عاشق فصل بهار بودم

تا اینکه امسال بدترین بهار تجربه کردم

اولش که کرونا گرفتیم من و همسرم و خانوادم

بعدشم پسرمو از دست دادم....

شما بهتر شدی دوست عزیز نبض های گردنی

اره عزیزم‌خوب شدم بمرور ، بنظرم از شدت استرس و عصبی بودن اینجور شدم . دارو آرامبخش یه دوره بخاطر یه مشکل دیگم ک خوردم ،اون نبضه خوب شد 

الانم گاهی عصبی میشم یا تنش و فکر دارم باز همینجور میشم 

اره عزیزم‌خوب شدم بمرور ، بنظرم از شدت استرس و عصبی بودن اینجور شدم . دارو آرامبخش یه دوره بخا ...

ممنون دوست گلم که پاسخگو بودید بله همه ریشه در اعصاب خراب داره چیزی که ماها یاد نگرفتیم ارومش کنیم .