2777
2789
عنوان

نی نیمون جنتلمن جنتلمن ...

223 بازدید | 17 پست

سلام چند تا از پیشگویی های اینجا شرکت کردم گفتن بچت دختره، که نبود اما یه کاربری به اسم فلافل از روی عکس سونوی ان تی صد در صد گفت پسره،و درست بود ، من سر همه بچه هام همه آزمایش ها و .. امتحان کردم اما همشون دقیق نبودن از جمله ph ادرار که در بارداری هام ربطی به جنسیت نداشت و یا ضربان قلب جنین و یا جفت خلفی و قدامی و رشد موی پا و .. اما اونایی که صحت داشت یکی ضخیم شدن موی سر بعد از چهار ماه بود ، تهوع از بوی ادویه جات مثل گلپر و دارچین و .. در ماه اول بارداری بود ، و شکل ظاهری بدن مادر بعد از ماه سوم بود پسر دارها شکم برجسته به بیرون و باسن حالت تخت پیدا می کنه و دختر دارها بر عکس،بقبه چیزها تقریبا متغیر بود و هر بار با اتفاق می افتاد یا نه ، نمی شد بهش اطمینان کرد امیدوارم همه حاجت روا بشن و به خواسته دلشون برسن من🙏

خدایا تو چقدر مهربونی.. دلم برات پر می کشه .. خیلی دوستت دارم مراقب عزیزانم باش مثل همیشه و هیچ وقت منو تنها نزار ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد دو تا بچه هنوز دنبال علائم بودی!

چون دختر می خواستم فکر نکنم گناه بوده باشه دنبال علائم بودن و چون بچه دوست دارم برام هیجان انگیزه 

خدایا تو چقدر مهربونی.. دلم برات پر می کشه .. خیلی دوستت دارم مراقب عزیزانم باش مثل همیشه و هیچ وقت منو تنها نزار ❤️
ای جانم خداحفظشون کنه انشالله

ممنونم عزیزم

خدا حفظشون کنه سالم وصالح وعاقبت بخیر باشن

انشالله همه بچه های دنیا سالم باشند 

مبارکت باشه عزیزم ان‌شاالله بسلامتی

منم 4تا گل پسر دارم الان برای بار 5 م باردارم و خداروشکر یه گل دختر دارم انشاالله به سلامتی دنیا بیادو بغلم بگیرمش

و انشاالله خدا به شما هم یه دختر ناز و سالم بده

هیچ کسی رو به مقام خدایی بالا نبر...میره اون بالا واست عذاب نازل می‌کنه!!

سلام ببخشید یک سوال داشتم یک جراحی با مدت زمان کوتاه دارم حدودا 20 دقیقه دکتر بهم گفته باید بیهوشت کنم تا دردی رو احساس نکنی ولی خیلی از بیهوشی می ترسم خواهشا دراین زمینه کمکم کنید در مورد بیهوشی هر اطلاعاتی دارین بهم بدین خیلی استرس دارم قراره با گاز بیهوشم کنند تو رو خدا بهم بگید به چه صورته

مبارکت باشه عزیزم ان‌شاالله بسلامتی منم 4تا گل پسر دارم الان برای بار 5 م باردارم و خداروشکر یه گل ...

جووون ماشالله ،، چن سالته عزیزم

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم