سلام چند تا از پیشگویی های اینجا شرکت کردم گفتن بچت دختره، که نبود اما یه کاربری به اسم فلافل از روی عکس سونوی ان تی صد در صد گفت پسره،و درست بود ، من سر همه بچه هام همه آزمایش ها و .. امتحان کردم اما همشون دقیق نبودن از جمله ph ادرار که در بارداری هام ربطی به جنسیت نداشت و یا ضربان قلب جنین و یا جفت خلفی و قدامی و رشد موی پا و .. اما اونایی که صحت داشت یکی ضخیم شدن موی سر بعد از چهار ماه بود ، تهوع از بوی ادویه جات مثل گلپر و دارچین و .. در ماه اول بارداری بود ، و شکل ظاهری بدن مادر بعد از ماه سوم بود پسر دارها شکم برجسته به بیرون و باسن حالت تخت پیدا می کنه و دختر دارها بر عکس،بقبه چیزها تقریبا متغیر بود و هر بار با اتفاق می افتاد یا نه ، نمی شد بهش اطمینان کرد امیدوارم همه حاجت روا بشن و به خواسته دلشون برسن من🙏
خدایا تو چقدر مهربونی.. دلم برات پر می کشه .. خیلی دوستت دارم مراقب عزیزانم باش مثل همیشه و هیچ وقت منو تنها نزار ❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام ببخشید یک سوال داشتم یک جراحی با مدت زمان کوتاه دارم حدودا 20 دقیقه دکتر بهم گفته باید بیهوشت کنم تا دردی رو احساس نکنی ولی خیلی از بیهوشی می ترسم خواهشا دراین زمینه کمکم کنید در مورد بیهوشی هر اطلاعاتی دارین بهم بدین خیلی استرس دارم قراره با گاز بیهوشم کنند تو رو خدا بهم بگید به چه صورته