2777
2789
عنوان

کیا چندین ساله مسافرت نرفتن

460 بازدید | 21 پست

خودم چند ساله جایی نرفتم 

خسته شدم همش پخت و پز بچه داری شنبه تا جمعه کارهای تکراری انجام دادم دیگه از دیدن خونه و ادمای تکراری خسته شدم کیا مث منن الان؟؟ 

دوست دارم برم یه جایی چند روز نباشم 

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کرونا فقط دو بار اصفهان رفتم خونه ی خودمون 

دلم بابلسر و کیش و استانبول میخواد🥺

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
من نرفتم و از مسافرت رفتن متفرم....مگر خونه اقوام باشه که اونم بعد کرونا نرفتم... فقط خونه پدر مادر ...

چند وقت یه بار میری شهر دیگه؟؟ 

واقعا از مسافرت بدت میاد؟ ینی دوس نداری جاهای دیدنی و جدید و طبیعت خدا رو ببینی 

چند وقت یه بار میری شهر دیگه؟؟  واقعا از مسافرت بدت میاد؟ ینی دوس نداری جاهای دیدنی و جدید و ط ...

متنفرم آره،اونقدر بدم میاد.توی ۶ سال فقط یبار مشهد یکبار اصفهان رفتم.

شهر دیگه هم ۴۰ روز یکبار میرم .....

اما بعد کرونا دلم مشهد میخواد اونم بخاطر امام رضا

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
راستش من پارسالم آبان ماه رفتم اومدم شکرخداهیچی نشدحالابازقصدشودارم ایاامام رضامهمون میخادیانمیخاد خ ...

من کاری به کرونا ندارم، کلا مسافرت تو زندگی رو میگم 

ایشالا این دفعه هم بهتون خوش بگذره