2777
2789
عنوان

فرق بین همسر من و خواهر شوهرم.این کجا و ان کجا

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 89 پست

وای بیکاری به خدا اینطوری راحتری آرامش داری چیه آخه هر دم و دقیقه بخواد زنگ بزنه آمار بگیره ،من که شوهرم از بس زنگ میزد و اس و چت خسته شدم بهش گفتم این مسخره بازی ها چیه هر موقع من مسافرت رفتم به من زنگ نزن پیام نده به خدا راحت شدم

شاید همسرت نمیخواد مزاحمتون بشه من چندسال پیش از طرف دانشگاه، با یکی از دخترای فامیلمون که هم دانشگ ...

نه این فکرها رو نمیکنه چون میدونه اهل بازار و گردش نیستم و پیش بقیه فقط حرف میزنم و میخواستم فقط تغیر ایجاد کنم مسافرت اومدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توام نمیزنگی؟پیام نمیدی؟

نه من یکم لجبازم.از بس تا الان باهاش خوب و مهربون بودم و ابراز علاقه میکردم و این چند روز بیخیال بودم و واکنس نشون نمیده متعجبم.من فکر کنم حیود و حساسم

خیلی ناراحتم بقیه بهم اینجوری میگن و خودشم اینجوریه. انگار بود و نبودم رو حس نمیکنه.

بقیه بهت گفتن بگو من و شوهرم بهم اعتماد داریم زنگ زدن بیش از حد نشونه بی اعتمادیه که میخوایم همش هر ثانیه بدونیم طرفمون‌کجاست‌و‌ داره چیکار میکنه من اومدم سفر سرم هوا بخوره بهم خوش بگذره چون نیاز داشتم و شوهرم بهم این اجازرو داد الانم لزومی نداره‌پشت هم بزنگه که مزاحم خرید کردن من خوش گذرونی من تفریح من بشه اگه اینجوری بود خودشم می اومد با من دیگه... بابا مردم موندن فقط واسه هم حرف در بیارن به خدا اونایی که کمتر میزنگن پیگیر هم کم میشن زندگیشون خیلی بهتره

نه من یکم لجبازم.از بس تا الان باهاش خوب و مهربون بودم و ابراز علاقه میکردم و این چند روز بیخیال بود ...

منم ...الان بحثمون شد...رفته بیرون

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
بقیه بهت گفتن بگو من و شوهرم بهم اعتماد داریم زنگ زدن بیش از حد نشونه بی اعتمادیه که میخوایم همش هر ...

اره اما خودمم دلم گرفته از بی توجهیش.کاش دور و اطرافیانم نگاه به خندم نکنند و رو مخ ام نرند.

چقدر از این رفتارشون بدم میاد.حرف حرفه خودشونه.دلت گرفته؟من ک به زمین و زمان فحش میدم.

اره بابا....کلی گریه کردم...مثلافردام تولدمه.....

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

چقدر سخت میگیری 

من جات باشم زنگ میزنم شوهرم خودمو لوس میکنم میگم: (دلم یه ذره شده واسه صدات ،تازش  حسودیم شده شوهر های اونا فرت فرت زنگ میزنن بهشون ...تازه ویتامین بوسم کمه بهم برس ... تو مسافرت هم مراقبم باش دیجه .... )خلاصه خواستت رو همیشه بگو اون که تو دل تو نیست ...

در عوض شب ها زنگ زد با کلی خنده و شادی جواب بده و از پول خرج کردن و خوش گذرونیات بگو بخندونش و زودی هم قطع کن تا از زنگ زدنش خسته نشه ...بعضی درونگرا هستن زنگ خسته شون میکنه 

اصفهان هم سوغات داره حداقل یه خودنویس قلم کاری شده بگیر و بده یه چیز خوشگل روش بنویسن ...بده همسرت بگو هربار استفاده میکنه یادت بیفته ... یا یه چیزی ک همسرت نیاز داره بخر و خوشحالش کن همونم سوغات حساب میشه 

تا کنون غم دیده ای شادی فزاید در جهان ؟! 
خیلی ناراحتم بقیه بهم اینجوری میگن و خودشم اینجوریه. انگار بود و نبودم رو حس نمیکنه.

اینطوری فک نکن از کجا معلوم که اونها قبلش به شوهرشون تک زنگ نمیزنن ؟ 

تا کنون غم دیده ای شادی فزاید در جهان ؟!