2777
2789

سلام دوستان

لطفا اگه شماره تلفن دکتر کساییان متخصص زنان و زایمان رو دارید بهم بدین،این شماره رو ازش دارم 32358124که توی سایت پزشکا هم هست ولی هر ساعتی از روز یا شب زنگ میزنم میگه برقراری ارتباط مقدور نمیبیاشد!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست عزیز رنگ پوستم روشنه، سفیدگچی نیستم،سفید وصورتی تقریبا 

بعد میشه بگی چند سال پیش لیزر سی و او دو انجام دادی و چند مرحله

منم میخوام انجام بدم یکم سوال داشتم

صبح‌ میشه این شب، باز میشه این دَر، صبر داشته باش
بعد میشه بگی چند سال پیش لیزر سی و او دو انجام دادی و چند مرحله منم میخوام انجام بدم یکم سوال داشتم

من شاید حدود ده سال یا بیشتر میشه ک انجام دادم

۳مرحله و تا یک سال آروم آروم جواب میداد و البته ک صددرصد جواب نداد،مثلا سی درصد خوب بود و البته من دیگه ادامه ندادم و بعد چون دوباره جوش صورت داشتم جوشارو درمان کردم و چند جلسه میکرونیدلینگ رفتم و سه جلسه هم سابسیژن رفتم،خلاصه همه رو امتحان کردم و هرکدوم بیست سی درصد در طول زمان شش ماهه و یک ساله جواب میدادن و تا الان که شاید حدود بیست درصد جای جوشا هست هنوز

من شاید حدود ده سال یا بیشتر میشه ک انجام دادم ۳مرحله و تا یک سال آروم آروم جواب میداد و البته ک صد ...

اها پس تاثیر داشته

بعد لیزر پوستتون تا چ مدت به افتاب حساس بود

اها پس تاثیر داشته بعد لیزر پوستتون تا چ مدت به افتاب حساس بود

خب من خودم کلا پوست نازکی دارم و قطعا این کارایی که انجام دادم واسه جای جوش،پوستمو نازکتر و حساس تر کرد و هنوزم خب مونده باهام،البته چیز اذیت کننده ای نیست 

خب من خودم کلا پوست نازکی دارم و قطعا این کارایی که انجام دادم واسه جای جوش،پوستمو نازکتر و حساس تر ...

جای جوشاتون بهتر بود؟