2777
2789

به خدا آره و همین که چشام می بینه میتونم راه برم سالمم  یعنی تو زندگیم هس

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیییییی

پشتم ب خدا گرمه فقط

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙

هرچی سنم بالا میره ایمانم بیشتر میشه. هرچند که بارگناهام باعث شه عملم ضعیفتر شه

اگر زن، چرا در مورد دخترا افغانستان سکوت کردید/ اگر زندگی، چرا دستور کشتار و تخریب و آتش سوزی می دهید/ و اگر آزادی، چرا به مخالفان حمله می کنید............ این توییت داریوش ارجمند رو خیلی دوست داشتم👍🌹

خیلییییی زیاد خیلی 

یک لحظه لطف خدا از زندگیم کم بشه کلا زندگیم نابود میشه 

من حتی وقتی تو سختی و مشکل میفتم بازم میدونم لطف و رحمت خداست واسه همین خودمو اذیت نمیکنم بعد یک مدت کوتاهم واقعا حکمتشو میفهمم

اگه دوست داری بگو یکیشو

مثلا سر ماجرایی میخواستیم دروغ بگیم به بابام چون عین خیالش نبود فکری کنه من سر نماز گفتم خدای گناه نمیکنم دروغ نمیگم خودت درست کن. چند ساعت بود عینننننن همون قضیه ای که دروغ میخواستیم بگیم واقعی شدش جوری خودمون دهنمون باز مونده بودش حتی اولش فکر کردم سرکاریه خواهرم میگه با گوشیو بگیر دوستت اما دیدم راسته. جز به جز دروغع واقعی شدش و دیدم گناه نکردن و سپردن به خدا چه خوبه

چیا ازش دیدی؟

هر چی ک باید میدیدم 

حکمت ،رحمت و... 

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙
ایمانت که بیشتر شده چیا ازش دیدی؟

چیا دیدم؟

بارها دیدم که خیرم لزوما تو دوست داشتنی هام نبوده. و چندسال نیاز بود تا بگذره تا بفهمم حکمت خدا چی بوده. 

بارها بعد کلی شلوغ کاری و گلایه معنی عدالت و حکمت و مهربون بودنش رو درک کردم...هنوزم دانش اموز این راهم. فعلا مشقم اعتماد به خداست. که باید هرروز تمرینش کنم...

اگر زن، چرا در مورد دخترا افغانستان سکوت کردید/ اگر زندگی، چرا دستور کشتار و تخریب و آتش سوزی می دهید/ و اگر آزادی، چرا به مخالفان حمله می کنید............ این توییت داریوش ارجمند رو خیلی دوست داشتم👍🌹